Elektronky

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Rellik

Elektronky

#1 Příspěvek od Rellik »

Zdravím vespolek. Dělal jsem pořádek v dílně na chalupě a našel nějaké elektronky. Má to nějakou cenu to ještě schovávat? Nebo to hodit do elektroodpadu...
Přílohy
elektronky.jpg
elektronky.jpg
Dremarcus
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Dremarcus »

Udelej kdyztak soupis oznaceni a nekomu daruj nebo prodej. Nez to vyhodis do kose
Dremarcus
breta1

#3 Příspěvek od breta1 »

Jsou to asi převážně TV elektronky, tak sběrateli CRT TV
Rellik

#4 Příspěvek od Rellik »

Oki dám si s tím práci a přepíšu označení jednotlivých elektronek. Vesměs budou opravdu z TV, ale co si pamatuju, tak jsem rozebral i několik rádií... Mezi TV byla i první TV - Tesla 4001... Tu si pamatuju když byla schovaná v komoře... Teď bych si za to vyliskal, že jsem to rozebral... Ale co už...
PixelOrgy

#5 Příspěvek od PixelOrgy »

Taky resim podobny problem - necham si to, co je pouzitelny na NF plus takovy ty starsi (AL4, EF3 apod), a zbytek asi nabidnu... Je toho tak 500ks... i hromada ruskych... :-)
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“