Diky za rady !!!
Otacky moto...
Moderátor: Moderátoři
Otacky moto...
Diky za rady !!!
CDI je to konkretne tato: https://www.scooter-tuning.sk/product_d ... em_id=6141
Ten prepinac na kabliku sluzi na omezenie rychlosti na max. 45kmh. Ona da sa aj programovat, teda prepinat dve mapy predzapalu ale ani za boha mi to nejde prepnut na tu druhu podla navodu... Ale vraj i na prvej mape by mala byt neomezena... Mam tam este akesi cidlo asi termistor okolitej teploty a kable z enho idu do CDI, zeby to nastavovalo predstih podla okolitej teploty ? Toto by nemohlo omezovat tie otacky, ale asi nie ??? Ono tam kde su cievky teda zapalovanie je jedna cievocka, ktori zrejme napetie pre VN cievku a kablik z nej ide do tej CDI a z CDI ide do VN cievky, tak ma napadlo obist CDI, kablik z cievocky napojit priamo do VN cievky, ze kolko by to potom vytocilo otacok. A cim by to este mohlo byt omezene tie otacky ? ZEby aj tym displejom, ze ono to mozno toci viac ale display viac ako 10tis rpm neukaze. Asi to dat len premerat, alebo vyrobit nieco cim by sa dali zmerat otacky.
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
A kutilmile - nelituju tě
Masar - neviem ako to myslis s tym otackomerom...
Ekkar - nejaky pridavny otackomer ? Napr. i taky co sa omota kablik okolo fajky
a tym meria otacky ?
Sandal - benzin lejem 95ku, olej ide zvlast, ma to cerpadlo, olej davam
Repsol... neprimiesavam 98ku.
Yakl - odvzdusnovak nadrze to asi nema, na veku tiez nie, veko je na kluc a
nieje tam ziadny otvor ale mrknem sa na to este.
A nemohlo by to byt sposobene tym podtlakovym ventilom ? Lebo ten je primarne urceny pre 50cm motor, ze by nestihal abo co. On sa otvara teda pusta benzin podtlakom z karburatora. Nemohlo by to byt aj vyfukom ? Lebo ten co tam mam leo vince v6 je primarne urceny pre 50cm motor. No objednal som Yasuni R3 co je pre 70cm valce a viac, len ci to nebudu vyhodene peniaze.
K tym samozapalom, ono akoby prestalo davat benzin alebo prestalo palit. Proste idem petka 80 plny plyn, sestka blizi sa k 100kmh niekedy prekona 100 dosiahne az 105 a zrazu trhne a prestane zrychlovat, darmo mixlujem vtedy s plynom je to hluche, musim pustit plyn uplne, pockat a pak sa chytne a uz taha... a niekedy to urobi i pri 80kmh. A je jedno co rovinka alebo kopec a niekedy dre hore kopcom 105 bez trhnutia - vynechania. Veciu trysku do karbecu som skusal, mam 90tku, dal som 100vku a to iste. Este ma napada poloha ihly ale s nou nejdem laborovat bo to tak rozladim, ze to uz nepojede