TESLA MARTINO
Moderátor: Moderátoři
- Oberleutnant
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
- Oberleutnant
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
Nemáš ani základní představu o tom, co k čemu v televizi je.
Ani jednou jsi neodpovědeěl na dotaz, cos kde naměřil (a, když už, odpověděl jsi na to, na co se tě nikdo neptal).
Nezapomněl jsem, jak jsi sliboval, že se něco naučíš a přijdeš sem, až nebudeš tak úplně dutej. Jenže pořád čekám na záblesk nějakých už získaných znalostí a ono pořád nic.
Závadu v rozkladech hledáš v OMF, zkrat v žhavicím řetězci odstraňuješ rozladěním cívky řádkového oscilátoru...
Tak se nediv.
-
Návštěvník
Oberleutnant píše:Lukasi, ty na tomto webu nemas co delat, kdyz nechces, aby mi nekdo neco poradil!!!!!!!!!!!Tento web je k tomu, aby tady jeden druhemu poradil a ne aby tu byl jeden clovek jako ty, ktery kazdemu porouci!!!
Milý kapitáne a zdárný adepte generála hvězdné pěchoty .
Radit Tobě to přesahuje všechny schopnosti lidí , kteří tu jsou . Tobě prostě poradit nelze . Ty trpíš absolutní absencí pochopení termínů , jako je Ohmův zákon , paralerní , seriové , sinus oscilátor a jeho funkce , blockink oscilátor , astabilní multivibrátor , dif. zesilovač , ref. napětí , klíč. zesilovač , ss vázaný zesilovač atd . Oměřit OMF trvá normálnímu opraváři cca 2 min , Ty nejsi schopen po 14ti dnech toto oměřit . Když Ti někdo napíše změř pracovní body , tak nevíš jak a opruzuješ dalšími blbými dotazy , naprosto nesouvisející s problematikou .
Chceš poradit , fajn : tak jako se na kytaru musíš sám naučit akordy a jejich změnu , rytmus atd , tak i na bastlírně se musíš sám naučit základy . To Ti nikdo z kluků do tvé palice lít nebude . Pak se staneš zajímavým spoluhráčem a ne jen tím přiblblým vopruzem co neumí nic .
Za svou současnou neschopnost si můžeš jen a jen Ty sám .
Přiznám se , že i já jsem si pohrával s myšlenkou , že se jedná z tvé strany o dobře provedenou provokaci . Pokud je to tak , pak jsi mistrem svého oboru a už nemusíš žádnou profesi hledat , protože např. v tomto oboru Tě čeká strašně moc dřiny .
Zdravím Ivan
-
Návštěvník
Hlavní je, že se naše pohledy na Leoše a jeho projevy tady neliší.
Teď jen čekám, až se tu objeví a přečte si to (odpovídat nemusí, stejně to pak smažu).
- Oberleutnant
Oberleutnante, máš vůbec nějaký měřák? (aspoň ten 🤐 multimetr?)
Takových otázek tu bylo aspoň 50 a nikdy jsme se nic nedozvěděli. Buď opravdu nic nemáš a všechno posuzuješ podle délky jiskry mezi šroubovákem a měřeným bodem. Anebo co je méně pravděpodobné, máš perfektně vybavené měřicí pracoviště, a nechceš se s tím chlubit.