Rozloupnul jsem ji a nestačil se divit. Z dvou víček vypadl středový plošák s připájenou drobotinou a v jednom víčku je slintem vlepenej řadič 48 noh a v druhým víčku vlastní čipová placka . Ty dva šváby nebyly k plošáku vůbec připájený, jen je při kompletaci přiložili na plošák , na čip dali slint co dělá pofidérní přítlak a zamáčkli víčka. Viděl jste už někdo takovou prasárnu, pájecí vývody co nemají žádnou pružnost jen položený na plošáku?
USB fleška, co taky číňan umí
Moderátor: Moderátoři
USB fleška, co taky číňan umí
Rozloupnul jsem ji a nestačil se divit. Z dvou víček vypadl středový plošák s připájenou drobotinou a v jednom víčku je slintem vlepenej řadič 48 noh a v druhým víčku vlastní čipová placka . Ty dva šváby nebyly k plošáku vůbec připájený, jen je při kompletaci přiložili na plošák , na čip dali slint co dělá pofidérní přítlak a zamáčkli víčka. Viděl jste už někdo takovou prasárnu, pájecí vývody co nemají žádnou pružnost jen položený na plošáku?
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Skus prispajkovat, ci to bude fungovat.
P.S. Nebolo to nahodou prispajkovane, ale nejakym hnojom, co poriadne nedrzi? A nasledne na to kydnute lepidlo a nasadeny kryt. Pri rozoberani drzalo lepidlo na kryte silnejsie ako "cin".
PS: Oba čipy z obou stran odpadlý najednou? Řadič na druhý straně měl jen kapičku tavky průměru cca 4 mm a taky odpadl. Ty nohy švábů jsou krásně v rovině, kdybych je postupně rval, tak by byly roztancovaný. Navíc ty víčka povolili celkem snadno. Ještě mě napadlo, jestli to číňan neposlal přes Severní pól a nechytlo to cínovej mor.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!