Vozím to sebou na trhy, tak se klidně na to můžem mrknout, kdyžtak mi na to mysli. Když zrovna nebudu mít poslední kus co prodám, tak vozím i ESR Micro v5.0S, tak to můžem voměřit rovnou. I když 2200 asi mám vyndanejch z desek taky dost a dobrejch
Jen nevim jak přesně to mám chápat s těma deskama, tak poptávka je ISA+PCI, donesu desku s ISA+PCI a odpovíš mi že to neuplatníš. Jak tomu mám herdek rozumět?

Na Slotu 1 něco smrdí něco v čem je problém?
Doma mám jednu, možná dvě QDI Advance A10B, ty by snad měly taky chodit. Víš co, je to starý jak Metuzalém, má to vobčas vrtochy. Taky sem zjistil, že občas ty Panasonicy co tady na těch deskách jsou (nevim esli z jedné zlikvidované tédle, možná z jiné) taky ukazují divný hodnoty, třeba je to tím.
Desek tam mám půl skříně, ale co já vim co všechno tam přesně je a co to má za sloty, navíc nevim esli vůbec všechno chodí, 8 let sem většinu nezapnul (to je takový na horší časy

) a bůhví esli tam mám dost krámů abych to vozkoušel. Taky nějaký celý třeba Dellí sestavy, ty asi ISA některý taky mají, ale to sou taky často Slot 1 a dyž ten smrdí