Bíle podsvícená klávesnice, jakou vybrat.

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
robo

Bíle podsvícená klávesnice, jakou vybrat.

#1 Příspěvek od robo »

Rád bych si opatřil bíle podsvícenou klávesnici, drátovou. Jen na psaní. Líbila by se mě Connect IT CI-71, pro mě rozumě velký font, bílé podsvícení. Jenže už nikde není. Volal jsem i na firmu Connect a je to pasé. Jediný obchod kde ji snad mají, telefonicky ověřeno, je i s poštou přes 950kč. Normálně se prodávala za plus mínus 550kč. Jednou jsem ji sháněl, nikde nebyla skladem. Tak jsem si opatřil tech Scorpia. Zdálo se že by to mohlo být ok ale není. RGB je na houby. Raději něco s bílím podsvitem. Zrak už je horší. Máte někdo zkušenosti s klávesnicemi nebo doma máte nějakou klavku a je dobrá. Díky
samec

#2 Příspěvek od samec »

sorry za OT, ale ja by som chcel toto:
https://www.artlebedev.com/optimus/concept/
:roll:
termit256

#3 Příspěvek od termit256 »

Pokud hodne pises, doporucuju mechanickou s tlacitky cherry mx blue. Jsou urcena specialne pro psani. Klavesnice s timto nepatri k nejlevnejsim, ale pokud vyzkousis jednou, nebudes chtit uz nic jineho. Barvu podsviceni si u teto cenove kategorie vetsinou muzes nastavit jakou chces.
termit256

#4 Příspěvek od termit256 »

samec píše:sorry za OT, ale ja by som chcel toto:
https://www.artlebedev.com/optimus/concept/
:roll:

Kdybys znal cenu, tak by tve nadseni rychle zchladlo :-)
xsc

#5 Příspěvek od xsc »

robo píše: Tak jsem si opatřil tech Scorpia. Zdálo se že by to mohlo být ok ale není. RGB je na houby.
To z toho RGB nejde ta bílá slušně nakombinovat?
robo

#6 Příspěvek od robo »

Jen 6 barev. Bílá se nekoná.
Přílohy
klávesnice.jpg
klávesnice.jpg
Naposledy upravil(a) robo dne 16 dub 2019, 06:39, celkem upraveno 1 x.
termit256

#7 Příspěvek od termit256 »

Ja teda nevim cos mel za klavesnici, ale barva jde u rgb plynule namichat jak chces prece. Jestli se ti nelibi modra, nastav si to vic do zluta a mas klid.
To co tu uvadis neni rgb podsviceni, ma to jen 6 pevne nastavenych barev. Za malo penez, malo muziky. Navic pisoou ze jde o herni klavesnici a ta se na psani moc nehodi. Na tohle je treba uplne jiny chod tlacitek nez na psani. I kdyz u podsvicene klavesnice za 500,- to asi moc neresili.
robo

#8 Příspěvek od robo »

S informací že je RGB jsem to posral. A tak co vybrat a nezadlužit se. Rad bych lokalizovanou, podsvícená s přelepy asi nebude ok. A tedy RGB, mechanické spínače, sice hry nehraji ale prý je to lepší. Myš mám a tak set je zbytečný. Cenu bych rád viděl do dvou tisíc, rád bych.
Buď Cooler Master MasterKeys Lite L CZ za cenu 899, asi nic moc a pak ASUS ROG Strix Flare (CZ/SK layout za 4499- nesmysl. Výběr z ts bohemky. Co teď?
A nebo set Cooler Master Devastator III. Nemá RGB ale v seznamu je bíla, mem-chanical“ spínače, to asi nejsou ty pravé mech. spínače. 999kč
samec

#9 Příspěvek od samec »

Ak je RGB, tak tá biela sa tam dá jednoducho dobastliť. Či už prídavným mechanickým vypínačom, alebo náhradou niektorej zo šiestich farieb.
Ja takéto obludné klávesnice s ušami, čo zaberajú zbytočne veľa miesta na stole nemôžem.
robo

#10 Příspěvek od robo »

Není to RGB, mýlil jsem se.
termit256

#11 Příspěvek od termit256 »

Barvu ledek nijak nedobastlis, je to cele rizene procesorem.
Pokud budes kupovat nejake levne mechanicke spinace, urcite si je vyzkousej. Ty co jsou urcene na hry, maji plynuly chod tlacitek, ktery se ale na psani vyslovene nehodi.
robo

#12 Příspěvek od robo »

Rád bych koupil co doporučuješ, cherry mx blue. CZ lokalizace-už tady je problém, RGB, nebo mix barev s bílou a cherry mx blue to je mix přes okolo3 spíše přes 3 tisíce, jak rád bych neměl pravdu. Moc toho nenapíši tak to snad bude vyhovovat

Edit: Něco mě nesedí. Píšeš abych si na psaní koupil cherry mx blue. Tahle klavka je má ale píšou Herní klávesnice. https://www.czc.cz/cooler-master-ck550- ... on_Blue_US
A není to poprvé kdy jsem narazil na to že ty spínače jsou u herní klávesnice a ty píšeš že je dobrá na psaní. Nějak tomu nerozumím.
termit256

#13 Příspěvek od termit256 »

Njn, z hovna bic neupletes.
Ja vselijakych klavesnic mel nekolik a kdybych dal na rady kamose a koupil rovnou tu "drahou" co mam ted, navyhazel bych viceene jeji cenu za ruzne levne kramy.

Ta klavesnice co pises ma nejake jine spinace. Original se jmenuje cherry mx blue. Proc je oznacuji herni netusim, nejspis jen marketing nebo vyrobce dela jeden typ s ruznymi spinaci a popis ma spolecny.

Tady mas video s rozdilem tlacitek na psani a na hrani.

https://www.youtube.com/watch?v=8Jde9FBUUH8
Charos

#14 Příspěvek od Charos »

Používám mnoho let tuto, mám druhou (měla mechanický "úraz", spadl mi na ni těžký přístroj, jinak chodila bezvadně) ale blbě se shání..

https://www.pekro.cz/logitech-illuminated-k740-klavesnice-podsvicena-usb-us-mezinarodni-nseaeer-or-0-P/
xsc

#15 Příspěvek od xsc »

A není jednodušší si pořídit bílou klávesnici, kde podsvícení kromě úplné tmy není tak potřeba?
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“