Výběr LED

Vše, co se týká osvětlení

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Celeron

Výběr LED

#1 Příspěvek od Celeron »

Potřeboval bych co nejůčinnější LED čip teplá bílá do 1W a 3,5V vyzařování do 60 stupňů. Je toho strašně moc, představu jak co zvítí moc nemám, skončil jsem u Luxeonů. Nemáte prosím někdo odzkoušen konkrétní v česku rychle sehnatelný typ?
Díky
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Celeron

#2 Příspěvek od Celeron »

Nikdo nic? Tak dobrý, asi tady už nikdo s osvětlovacíma ledkama nic nedělá. :(
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
EKKAR

#3 Příspěvek od EKKAR »

Jirko nepruď a dej lidem čas na rozmyšlenou - podívej se na kalendář jaký je datum a uvědom si, jak se všude šturmuje, aby se co nejvíc věcí stihlo do těch pitomejch církevních voslav, kterejma se samospasitelná církev svatá rozhodla zamaskovat oslavu novýho jara každoročně prováděnou starýma pohanama ... Počkej po neděli, až většina vystřízliví a srovná si v hlavě kterou kde a kdy vyšlehali a kterou jen vym**dali a až pak se ptej ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
termit256

#4 Příspěvek od termit256 »

Kdyz to omezis na "v cesku sehnatelny", se nediv ze se nikdo nehrne do prochazeni mizernych webu tech nekolika prodejcu a procitani datasheetu. Navic neuvadis velikost, napajeci napeti apod.

Projed si tohle http://pct.cree.com/dt/index.html a objednej u mouseru nebo farnellu.
Pripadne tady na foru obcas ma nekdo inzerci nebo je ochoten prodat. https://forum.fotonmag.cz/
Odpovědět

Zpět na „Osvětlovací technika“