Jakou klimatizaci do bytu 50m2
Moderátor: Moderátoři
To je obvyklý postup. Sám jsem si tím několikrát prošel s nářadím a měřáky. Bohužel si tím musí každý projít sám.
zachranar píše:Ony ty velké firmy nemají o malou zakázku zájem, malí živnostníci jsou přetíženi a chhtějí nemravně moc peněz. Známého z oboru nemám. Asi budu muset koupit mobilní klimu
To nedělej, budeš z ní akorát nasranej.
Minulý rok jsem kupoval dva splity a dvě venkovní jednotky za cca 80 k.
Taky jsem chtěl laciný řešení, ale všichni mně to ihned vysvětlili .
A to že jsou drobní řemeslníci drahý je fakt s kterým teď nic nenaděláš, třeba
se to časem změní, ale tomu by docela slušelo jiný vlákno . . .
https://www.chlazeni.cz/katalog/?catego ... egoryAreas
Jak píše termit256 o té snížené sazbě, myslíte, že bych mohl dostat lepší sazbu na tepelné čerpadlo než mám teď ? Mám distribuční sazbu D26D.
Dobrozdani na zmenu sazby ti musi dat firma ktera to bude montovat, pocita se jestli je to schopne objekt vytopit, tepelne ztraty, podil na celkovem prikonu a kdovijake dalsi kraviny. Ja to moc neresil, ale
co mi rikali chlapi, da se to dost priohnout pokud je schopna firma.
Díval se někdo na parametry těch AW-HKD012-N91 a AW-YKD012-N91 a na tu nbídku? Mám do toho jít? Je ta firma a ta značka dobrá volba?
Ale pokud bych s tím chtěl topit jako s tepelným čerpadlem a chtěl bych prosadit snížení distribuční sazby D26D na nějakou výhodnější, tak se dodávce s montáží od firmy nevyhnu. A podle těch cen co nabízí, to zase není taová úspora namontovat si to sám.