Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
Vím, že klíšťata zrovna nemilují sucho. Zkoušel jsi pravidelně sekat na nízký střih? Jinak jim prý vadí levandule. Kdysi sem měl na výšlap hnusně smrdící levandulový náramek a výsledek dobrý, ale v autě mi to smrdělo ještě pár dnů fest i když sem jej vezl s sebou v sáčku.
Když už chytnu klíště (většinou nepřisátý), tak ho přinese kočka. Sama je napuštěná vším možným, ale stejně na ni lezou. Některý se i přisají, některý se přestěhují na kanape a pak na mě.
Takže jsou pěkně odolný.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Keď chodím s manželkou na hríby, tak ona užíva aspoň 3 dni vopred B-komplex (keď si nedá, donesie si vždy úlovok 2-3 kusy). Ja nemusím užívam B vitamín v pivnej forme, na mňa nejdú... nechutím im
Další možnost je, že Ti půjčím ten můj čtyřnohej ocas. Jediná podmínka bude jí nějak vysvětlit, aby celej den chodila po zahradě a nechrápala někde v křoví. Spolehlivě nachytá všechny klíšťata, možná i něco víc.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Na plošný hubení klíšťat použij třeba insekticid K-Othrine a jak radí kolegové, sekat trávu co nejníž a nenechávat nikde podél plotu a pangejtů "pankáče" starý trávy.
Možná by zabral i postřik Karate, ale nejsem si jistej jestli na ně zabere a bacha ty postřiky jsou pěkný svinstvo, takže dej pozor kam fouká vítr.
palmalsport píše:A že bi, je zobali slepice, to slyším poprvé.
Já taky. Ale zase je pravda, že bude mít řádně zas.anou zahradu a žádné klíště nechytne, protože tam nepoleze. To víš, že když tě bolí prst, tak že se máš praštit kladivem do nohy? To tě ten prst potom přestane zajímat.
Sandal píše:Možná by zabral i postřik Karate, ale nejsem si jistej jestli na ně zabere
Vzpomínám, jak soused šlohnul v družstvu Karate, chtěl udělat postřik proti obaleči. Asi to šlohnul bez návodu k použití, protože druhej den po postříkání spadlo ze stromů vše včetně listí a květů a tráva pod stromy byla za 3 dny rezatá. Tak by to mohlo zabrat i na ty klíšťata, když je to tak dobrej defoliant skoro jako Agent Orange.
To je jasný předávkování.Vždyt jsem psal, že je to svinstvo.Tyhle sračky nerad vidim používat ale když bez toho už dneska skoro nic nevypěstujete.
Na rajčata jde plíseň, na cibuli a česnek vrtalka a zbytek sežerou mšice a mnoho dalšího.Snažim se zahrádku kropit těma sajrajtama co nejmíň to jde.Zajímavý je, že někdo nemusí cibuli a česnek stříkat vůbec a daří se mu.Asi je to lokalitou kde bydlim, protože jinak si to vysvětlit neumim.