Prodám Sada závitníků+ + očka +..... + sada ložisek

NEKOMERČNÍ nabídka přístrojů, součástek a náhradních dílů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
michalsuchanek

Prodám Sada závitníků+ + očka +..... + sada ložisek

#1 Příspěvek od michalsuchanek »

Prodám sadu závitníku a očet....- foto. asi 5 ks malych zavitniku je prasklych. Cena 1500 kc + postovne, pripadne dohoda

sada ložisek cena 200 kc + poštovné

Fotky v plnem rozliseni ulozto.cz/tam/_NVpAKGDR1Y8Z
Přílohy
b.JPG
b.JPG
a.JPG
a.JPG
EKKAR

#2 Příspěvek od EKKAR »

Kokos, jestli to máš všecko takhle chycený liškou, tak to odvez rovnou do šrotu - za to by ti každej pořádnej nástrojař urazil palici, nechat řezný nástroje takhle zreznout. To nevíš, že vočka a závitníky se přechovávají buď v mastný hadře, nebo v plechový krabici zakapaný volejem?
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
judeware

#3 Příspěvek od judeware »

Kájo, když on taky švanc lenochod2 čerpá ze svého evidentního zaměstnanectví v SD, třebaže se schovává za tituly a všelijaké úd ajné bohulibé aktivity. :roll:

Co nelze udati na aukčních webech, semtam zkouší zde. Však odborný příspěvek valné chuti a významu jsem od něj ještě nikde (nikdy) neviděl. :(
EKKAR

#4 Příspěvek od EKKAR »

Mám po fotrovi sadu oček a závitníků i s vratidlama značky Narex někdy ze 70. let - tuším od M2,5 až po nějaký M12 nebo M16. Jsou v původní plechový škatuli, zalitý po dně motorákem a zakrytý tím samým volejem nacucanou hadrou. Než cokoliv použiju, musím to votřít do sucha, aby mi to při práci neklouzalo v paprčích - a po práci vodrbat od špon mosazným kartáčem a znovu namočit do motoráku. Ano, třeba závitníky velikosti M3 až M5 už mám nejspíš komplet obměněný, protože se mi občas podaří v zápalu boje nějakej zlomit, ale takhle rezatý mrchy z toho teda nemám. A co jsem viděl podobný nástroje u kterýhokoliv slušnýho zámečníka, tak je měl vždycky uložený prostě v aspoň nějaký mastnotě, rozhodně ne suchý a rezatý ... Kdybych to nechal takhle s prominutím zkurwit, asi by mě nebožtík táta chodil v noci strašit - a oba dva nebožtíci dědové by mu sekundovali ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Hubert_79 »

EKKAR píše:...špalek o ničem...

Kdo chce, koupí to. Kdo nechce, tak ne. A jak to vypadá, je snad věc prodávajícího a kupce. Kdyby po tobě chtěl přednášku vo votci a dědech, tak ti napíše zprávu, ne?
:roll:
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
EKKAR

#6 Příspěvek od EKKAR »

A ty mně taky víš co můžeš ...
fredis

#7 Příspěvek od fredis »

To víš Karle. Blbej příspěvek, taky příspěvek :wink: :roll: . A jak hezky přibývají..
Rotor rotuje a stator stagnuje...
Odpovědět

Zpět na „Nabídka přístrojů, součástek a náhradních dílů“