spotřebiče Beko - zkušenosti
Moderátor: Moderátoři
spotřebiče Beko - zkušenosti
Je to v záruce takže obojí reklamace, ale je to jen smůla nebo je takováto poruchovost u Beka teď normální?
Ohledně kvality zpracování proti nákupní ceně např. Beko vede jednoznačně před Božkou i Whirlpůlkou, kteří se pomalu asi blíží k zemi. Co se týče ND, tak na Beko jsou naprosto normálně, ale ti druzí začínají dělat drahoty a dobré, fakt dobré ceny.
Pokud se chceš bavit o celkové kvalitě, tak se mrkni raději na AEG apod.
p32 píše:Zatím jsem neviděl nic od Beka pokaženého, ale viděl jsem už pár odborníků, co uměli svou montáží oddělat nové...
Právě že já taky doteď ne, a to je po mých známých těchto spotřebičů dost. Chybnou montáž nebo zapojení lze asi u odsavače který má síťovou vidlici vyloučit, a desku jsem zapojoval já
Pračka BEKO (jedna z těch levnějších) u dcery přes půl roku zatím taky spokojenost. Takže za mne - BEKO: za málo peněz poměrně slušná muzika.
Musím to ale zaklepat na vyzrálé dubové dřevo, protože jinak já když si koupím trpaslíka, tak do rána na 150% vyroste.
Právě dneska jsem vyzvedl v Datartu po reklamaci elektrickou moka konvičku (není BEKO), protože po 1 a ¾ roce praskla vrchní nádobka, bo je z plastu
Zachovali se velkoryse, dali komplet fungl novou konvičku
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Jo a zapoměl jsem na to, že jsme po 25 letech taky vyhodili ledničku s mrazákem Zanussi z tuzáru (nebo někomu dali).
- Artaban001