Indukcni deska MORA MIT600FX1
Moderátor: Moderátoři
Indukcni deska MORA MIT600FX1
Děkuji
Jirka
Kód: Vybrat vše
E4 - CHYBA KONFIGURACE VARNÉ ZÓNY Obraťte se na autorizovaný servis.Ale hádám, že spíš si to kontroluje stav hardware. Máš fotku toho rozhraní, jak se ten výměnný blok připojuje?
Trochu je to vidět zde https://www.partmaster.co.uk/images/med ... manual.pdf
Jirka
- elektrosvit
Paměť přehodit nejde - je tam jen procák ATMEGA
Každá plotna má svou adresu, která se zapisuje do řídící jednotky, opět do procáku, takže se to musí spárovat při nějakém nastavení.
Vzhledem k tomu, že plotna je jako náhradní díl, tak se to musí dát nějak rozumně spárovat, například vstupem do servisního módu.
Jirka
- elektrosvit
EDIT: opraveno mně>mě
- elektrosvit
- Matka_Tereza
Nicméně indukci doma mám. Když mi v ní odešel jeden elyt, tak jsem ji na tři dny nahradil sklokeramikou. Byli jsme z toho rozdílu (rozumněj snížení komfortu) všichni na palici a jak jsem psal v jiném vlákně (oprava indukce Baumatic) velmi to urychlilo opravu původní indukce! Mimochodem moje deska nijak nepulzuje a to mám různé typy hrnců. Od klasických smalťáků, speciálních "tenkostěnných"až po hrnce se sendvičovým dnem!
Co jsem tím chtěl říct. Pokud si zvykneš jezdit autem, tak se ti cestovat žebřiňákem už prostě nechce. I když někteří, ktěří jsou na to zvyklí Ti budou do roztrhání těla zdůražňovat kvality toho žebřiňáku (jedu si pomalu a kochám se pohledem na krajinu kterou při jízdě autem ty nestíháš sledovat, neřeším filtr pevných částic ve výfuku a pod.).
ps: Musíš dávat velký pozor, aby tvoje žena nikdy nejela autem, protože by se mohlo lehce stát, že tě i s celým žebřiňákem pošle do (_!_)