Pomozte s identifikací výrobce RC autíčka

Vše, co se týká elektroniky v automobilech, motocyklech a jiných samohybech

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
JoDiK

Pomozte s identifikací výrobce RC autíčka

#1 Příspěvek od JoDiK »

Určitě se tu vyskytují i uživatelé RC autíček.
Zkoušel jsem se ptát na rcautech, ale tam přibyde jeden příspěvek za den a moc lidí se tam nevyskytuje.
Dostal jsem RC autíčko, které má ulomený jeden úchyt se závitem na přední poloose viz obrázek.
Obrázek
Lepení moc nezabírá, tak jsem to chtěl koupit, ale v nabídce náhradních dílů je moc velký výběr navíc členěný podle výrobce, tak se mi nedaří - na autě jsem nikde označení výrobce nenašel. Poznáte někdo z obrázků, o jakého výrobce se jedná?
Děkuji.
Přílohy
au3.jpg
au3.jpg
pn2-rup.jpg
pn2-rup.jpg
pn1.jpg
pn1.jpg
au2.jpg
au2.jpg
au1.jpg
au1.jpg
EKKAR

#2 Příspěvek od EKKAR »

Osobní zkušenost - hledej výrobce PODVOZKU respektive těch podvozkovejch dílů. Celý autíčko na bázi shodnýho podvozku může dělat 1 000 005 výrobců a každej bude používat díly od stejnýho výrobce, jen třeba generačně odlišený - a cenu si napálí raketovou. Když najdeš výrobce podvozku, zjistíš najednou, že tě ND vyjde na polovinu až desetinu částky, za kterou bys kupoval od "výrobce" celýho modelu ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
JoDiK

#3 Příspěvek od JoDiK »

EKKAR píše:Osobní zkušenost - hledej výrobce PODVOZKU

To je dobrá rada, ale i když jsem si každý kousek ještě podrobně neprohlížel, zběžným pohledem jsem nikde nenašel žádný nápis ani logo. Na té nejvetší desce je zespodu takové obdélníkové zahloubení akorát na nějaké logo nebo název, ale je prázdné... Kde bych to měl hledat?
pavel16

#4 Příspěvek od pavel16 »

Zajdi v Olomouci do Satrie v Hodolanech.Dole je prodejna-modelář,tam by mohli vědět víc.
Odpovědět

Zpět na „Auto - Moto technika“