Bluetooth do auta
Moderátor: Moderátoři
Bluetooth do auta
Prosím o radu.Kúpil som si do auta bluetooth do auta.Ten sa jednoducho pricvakne na tienítko nad šoféra.Postupoval som podla návodu po zapnutí blutetotu v telefone sa prihlásil hlasovo že je ON aj ked nebol zapnutý.Po zapnutí tlačidlom sa príchodzí hovor ozval zvonením telefonu aj blututu po prijatí hovoru stlačením príslušného tlačítka telefón ostal ticho z prídavného blututu bolo počuť hlas volajúceho ale mna ked som odpovedal počut nebolo.Ako keby nešiel mikrofon.Všetky funkcie podla návodu idú,dokonca si pametá čísla volané a povie číslo volaného ked volá.
Nemáte s tým niekto skúsenosť? V návode niečo o prípadnom nastavení mikrofonu nebolo nič takže podla mna by mal ísť automaticky .
Ďakujem za prípadné rady
Pre ostatných.
Návod je velmi strohý.dal som ho preložiť.Reset tlačítko tam nie je,a mikrofon? No ten tam je nedalo mi to aby som sa nepresvedčil a dokonca je aj zapojený.
o kombinácii tlačítok v návode nie je nič.
Takže čo pokus omyl?
Ďakujem za príspevky.
No já tomu právě nerozumím, protože bez čárek a s 1 velkým písmenem na začátku odstavce píše jen smskovej MONGOL ... A nesnaž se mi nablít do hlavy, že na mobilu nemáš podporovanou PLNOU slovenskou klábosnici i s dĺžněma a mäkčeňma - protože ji máš, ALE JSEŠ LÍNEJ JI POUŽÍVAT ...Alino píše:To ekkar no vidíš ako jednoducho si sa naučil po mongolsky.
....
A kutilmile - nelituju tě
Viz třeba tady: https://www.euronics.cz/handsfree-do-au ... ke-stazeni
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
A kutilmile - nelituju tě
Raději s více různými typy.
Obzvlášť pokud máš třeba Apple.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...