PHILIPS 14PT 1365/00 je zablokovaný
Moderátor: Moderátoři
PHILIPS 14PT 1365/00 je zablokovaný
ale pro kamaráda, který mi dnes s těžkým srdcem půjčil svářečku. Majitel této TV nemá dálkový ovladač. Ovládá jí jen tlačítky na TV a nějak se mu ji podařilo zablokovat. TV jsem na vlastní oči neviděl, ten nápis je prý i na obrazovce. Dá se to nějak kombinací tlačítek na téhle TV zrušit?
Dík předem.
galjo píše:Veštecká gula neukazuje nič - to treba presne napísať závadu.Hejnicek píše:Dle slov kamaráda asi něco ve smyslu zamknuto nebo blokováno. Tlačítka pravděpodobně nejdou používat.
Není na tom nic těžkého k pochopení. Možná tato TV spadá do kategorie přístrojů, kterých v dnešní době existují kvanta ve smyslu: vypni přístroj, stiskni hento + toto tlačítko a přístroj zapni. Nebo stiskni všechna tlačítka co napřístroji vidíš na půl hodiny až ti upadnou prsty a provede se nastavení továrních hodnot. K tomu kouli nepotřebuješ, ale je nutný asi servisní manuál, který nemám.
Akorát mi ještě řekl, že to vypadá na nápis ve španělštině, (není to TV kamaráda, ale nějakého chataře), takže si ten divák navíc asi přehodil i jazyk OSD.