B57 (přejmenováno, přesunuto)
Moderátor: Moderátoři
B57 (přejmenováno, přesunuto)
Já vim, je to skoro 30 km, ale zase si tam určitě vybereš víc, aby se v tom ta cesta rozpustila.
Panelové a jiné konektory DIN tam mají v několika provedeních a za cenu lidovou,
Doma mám B700 který jsem si koupil za první brigádnickou výplatu a docela si ho opečovávám. I občas na něm hraju. Pásky ještě mám a nahrávky výhradně z rádia. Taky mám prakticky novou B113 která má odehrané cca 20 hodin. A jsou to magiče na stojáka takže se dají vystavovat. Proto ta B57 nemá místo.
Nicméně je to na litinovém šasi, to už neměly ani B113 - 117, a celkově je to provedení takové robustní. Když jsem pak viděl třeba na jakých osičkách jsou trny u některých zahraničních strojů, zpětně jsem si začal té B58vé mechaniky vážit.
No a B57 je asi ten nejideálnější stroj, který mě mohl potkat. Že ty ostatní prostě "hrajou" už dnes není nijak oslnivé, tenhle umí i něco navíc, dá se tomu tedy říct stroj. Jen volba rychlostí mi u něj chybí. Klidně bych ještě pár vraků téhle mechaniky vzal. (Raději opravdu vraků, abych si s nimi mohl kutit podle libosti a nedopouštěl se nějakých škod na historicky hodnotných kouscích)
No a ještě schémátko by se mi k B57 hodilo. Na radiomuseu mi nejde stáhnout, prý mám starý prohlížeč...