Philips 32PFS5501/12 změna nastavení hlasit. BT sluchátka
Moderátor: Moderátoři
Philips 32PFS5501/12 změna nastavení hlasit. BT sluchátka
Mám dvoje BT sluchátka. Oboje nějaký měsíc dva ok, hlasitost při zapnutí a vypnutí sluchátek se držela na hodnotě kterou jsem měl nastavenu na tv. A po tom čase u těch prvních ta hlasitost skočila na 30 což ještě šlo, pokud nebyla půlnoc. Max hlasitost v BT sluchátkách jsem teď nastavil přes aplikaci takže tohle by šlo. Ale co s max. hlasitosti u tv repráků. Proč to chvíli fungovalo dobře a pak to zblbne. Nepomůže odebrání a přidání sluchátek.
Jak mě to točí, asi to znáte, řešíte problém ne a ne to rozlousknout. Nainstaloval jsem Precise Volume (+ EQ/Booster). V tv se zobrazuje korektně a přes moji mizernou angličtinu jsem to nastavil tak že zapnu BT sluchátka a poté na zlomek sekundy vyběhne hlasitost na max hodnotu a hned na to to spadne na 1. A na jedničce to zůstane i ve sluchátkách. Stačí 3-4 a hlasitost je dostatečná. A když vypnu BT sluchátka tak zvuk opět spadne na 1 takže musím zvuk zesílit na cca 25. Je to opruz takhle fungovat ale jinak to nejde. A že zvuk na zlomek sekundy zařve na max je sice blbé ale je to jen kratičký okamžik, za to mě sousedi snad nesežerou.
Doufám že se app spustí zároveň s tv jinak je to k ničemu.