TESLA COLOR JE V H****U
Moderátor: Moderátoři
-
blitim
TESLA COLOR JE V H****U
podle charakteru dotazu tipuju, že jednou bude potřeba místo elektrikáře zavolat TV opraváře.
Opravit a dát do vitríny, její cena už teď je vyšší než současný funkční ekvivalent na trhu, je škoda ji amortizovat na těch lejnech, která se teď z programů linou.
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
-
pepik9
-
Návštěvník
kondik píše:Chlapci, nechcem mudrovat, ale prispevok je pisany provokatersky, navysse anonym.... (uz len to ze musi volat elektrikarov, co je blbina, niekto sa bavi na iny ucet). Jedine zeby som sa mylil a pride dotycny anonym a vysvetli nam ze ma snahu opravit svoj TV a ze nieco aj nameral !!!
Ahoj kondíku , asi máš pravdu , protože když si k tomu připočteš kvalitu obrazovek a PL509 , tak není co řešit .
Na druhou stranu je klidně možné , že ho k tomuto příspěvku přiměl ČEZ , když po předchozím zkratu to vyrazilo topiči v elektrárně lopatu z ruky a jeho kolegovi (topiče) , několik zubů , tak si myslím , že bychom mu nějakou radou mohli pomoci .
Zdravím Ivan
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl jsem zkusit staré rádio, které mělo zpuchřelou gumu v síťové šňůře. Sice jsem to nejdřív měřil ohmmetrem, zdálo se to v pořádku, ale po zasunutí vidlice do zásuvky nastal tvrdý zkrat.
Porcelánová pojistka 10 A to vydržela, 16 A jistič u elektroměru nevypnul, ale spálila se nožová pojistka 32 A v kastlíku kabelového rozvodu.
Musel jsem to jít nahlásit elektrikářům, kde mně vyslýchali málem jak zločince, jak se to mohlo stát.