Hodinková baterka
Moderátor: Moderátoři
Hodinková baterka
Mohl by jste mi prosím někdo, kdo se v tom orientujete potvrdit, že to je napěťově klasická SR626SW 1,55V? Rozměrově sedí. V tomhle jsem naprostej elév, hodinky od začátku mobilování nevedu. Jo a je normální, že se zastaví vteřinovka, pokud se povytáhne korunka na nastavení času?
Díky
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Dokonce u nových hodinek bývá při jejich koupi korunka povytažená, asi aby se šetřila baterka při skladování hodinek.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
Tak to nevím bo nové hodinky nekupuju ani neohlížím, ale už jsem troje kuchal a na všech byl pohyblivý kontakt který se při vytažení korunky dotýkal plošky na čipu aby se sekundovka zastavila.Eleman píše:Dokonce u nových hodinek bývá při jejich koupi korunka povytažená, asi aby se šetřila baterka při skladování hodinek.
- tomasjedno
Potreboval som 4 tieto baterie do Powerballu (do jedneho idu dve) - kupil som radsej cele 10ks balenie Maxell (z TME). Na baleni je hologram - asi sa to falsuje... a nie je tam ziadny datum.
- tomasjedno