Otacky moto...

Vše, co se týká elektroniky v automobilech, motocyklech a jiných samohybech

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
tomasjedno

#61 Příspěvek od tomasjedno »

Tím už tady vyhrožuješ týden, a skutek utek’ :D
yesper26

#62 Příspěvek od yesper26 »

No otacky som zmeral laserovym meracom a na volnobehu toci nieco cez 15000rpm ale s velkym 30mm karburatorom, ma to aj lepsi zvuk z vyfuku ako s 21mm karbecom.

Ale mam problem a to taky, ze moto je s 30mm zivsia odspodu ale nedosiahnem bohviejaku maximalku. Z mierneho kopca dosiahnem max. 110kmh a to musim velmi jemne pridavat plyn, lebo ked pridam viac tak j uasi zahlti, prechlasce a pak nejde do otacok, vytoci len okolo 7000rpm a ma taky dunivy zvuk. No a aked dosiahnem tych 110kmh tak ked co i len jemne pridam lyn tak viac uz nedosiahnem ale motor pocujem ze bezi a ked pridam viac tak len huci duni a viac neroztiahnem. Preco ???

Ihla v karbeci je na najnizsie aby slo co najmenej benzinu, oilmaster je napojeny do sacej priruby, olen na oilmasteri teda davkovanei som pridal a daco som i cvrkol do nadrze - oleja - pre istotu. Dymit dymi dost ale racej nak dymi akoby sa masa zadriet, len ci nieje moc oleja a zanasa zadusa sviecku ??? Karbec je 30mm flachsieber naraku v2 s power jet. Filter zatial nemam, mam natiahnutu len silonku pritiahnutu eskapaskou, nebude v tom problem ze nema protitlak od boxi s filtrom ? Ale box sa mi tam nezmesti, cize pojde sportovy filter. Bez ten silonky ide lepsie ale i tak ju zahlti ked prudsie pridam, ale vsimol som, si ze ju nemusim vobec vytacat aby som dosiahol napr 90kmh, ako s 21mm karbecom tam som musel tocit hodne. Ono do 6500rpm s 21mm karbeocm to bohviejako netahalo a az od 6500rpm po prudkom pridani zdrapila a tahala az do 10000rpm ale teraz ten zatah ked ma nastat od 6500rpm tak ju zahlti ale po 6500rpm je podstatne zivsia teda asi ma vecsi krutiak ako s 21mm karbecom.

Moze to byt i vyfukom ? Mam leo vince v6 a ten je primarne urceny pre 50cm valec ale kamos tvrdi ze je to jedno, restrikcia z neho je vybrata. No v datashette od vyfuku pisu, ze pracuje od 6500rpm po 10500rpm, cize co ak viac nepusti rpm ? Mam druhy vyfuk Yasuni R3 skusal som i s nim a chovalo sa to tusim ze stejne len zatah bol od vecsi ale az od 9000rpm ale po prudsom pridani tiez ju zahltilo, proste zacne to len hucat a netaha a nejde moc do otacok. Sviecka cierna mokra. Ale vcera som sa bol previest a s plynom som robil velmi jemne a sviecka bola taka do biela to iskriste, teda polka iskrista cierna a polka biela :D nechapem a zavit cierny od oleja asi. Zapalovanie je CDI neomezena otvorena, ktora si zrejme meni predstih s rastucimi otackami pre zvysenie vykonu, nemoze i toto robit problemy ?

Diky za rady !!!!!

No ja uz neviem.
Odpovědět

Zpět na „Auto - Moto technika“