Znamenalo to
Koupení jiný horkovzdušný páječky s perfektní regulací teploty abych další čip nepřipekl jak se mi stalo s čínskou levnou horkovzduškou.
Dodržení přesného teplotního profilu při přetavení - tj infra předehřev WHP200 zespodu desky při pájení horkovzduchem.
Přepracování a přezemění celýho pracoviště, ESD podlaha, ESD stul, ESD podložka, ESD oblečení, náramek, speciální ESD stojánek na cín s přizeměním (ano moje první špulka cínu odpálila první čip) ESD boty, ESD tričko a ESD štětec na očištění fluxu.
Dneska jsem celý den pájel tuhle jednu šílenou desku. Všechno jsem několikrát kontroloval, před prací zkontroloval funkčnost ESD vybavení měřením a pomalu osadil. Každou součástku několikrát zkontroloval a ještě si odškrtl že mám na ruce stále náramek abych nezapomněl.
Připojil na zdroj, zapl, spistil řídící FW a fázový závěs na mne mrkl že žije. Takže radost
Jinak cílem je spektrák do 6GHz s tracking generátorem s integrovanou funkcí vektoráku a tedy by měl měřit i odrazy a fáze (vykreslit celý Smith chart)