Prosm o radu, čím se dají účinně odstranit povrchové škrábance laku karoserie. Škrábance způsobují zřejmě ptáci a možná i kočky - parkuji celoročně venku. Byl mi nabízen přípravek Turtle wax v tubě za 149 Kč. Má to cenu kupovat ? Děkuji. Pro úplnost - nejedná se o metalický lak.
Tempo, když bylo auto novější, tak jsem to řešil často. Teď na to už se... To naprosto nemá cenu, přijdu ráno k autu a koukám na důlek od kokota, co stál vedle mě.
Přimlouvám se za 3M pastu.Mám ji vyzkoušenou a funguje skvěle.Bodejď taky ne, za tu cenu Akorát nevim jestli se sežene malý množství.Kupoval jsem ji v 1L flašce asi za 1200kč.
Tempo ne - je to tzv. leštěnka. Funguje tak, že na povrchu zůstane mikrovrstva, která povrch opticky sjednotí. Škrámance tak nejsou sice chvíli vidět, ale za pár týdnů se vymyje a je to tam opět.
Ta pasta od 3M je ideální, začal bych ale bílou. Používám na to klasickou excentrickou brusku a na ní vysoký molitanový kotouč.
obsahuje, ale kvůli tomu vosku se s tím blbě dělá. Párkrát zašmudláš hadrem a povrch vypadá krásně. Jenže on je to jen optický klam. Musel by jsi to kvůli kontrole výsledku průběžně umývat.