převod jpg do pdf
Moderátor: Moderátoři
- Quest
převod jpg do pdf
Zkusil jsem on-line PDF24, ten 45 minut obrázky načítal a potom 120 minut hlásil, " počkejte prosím, na konverzi se pracuje". Takže také nic.
Nezná někdo nějakou spolehlivou metodu jak udělat dvěstěstránkovou pdfku? Plnou verzi Adobe Acrobatu nevlatním.
Díky za odpovědi.
Kód: Vybrat vše
convert *.jpg output.pdf„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
- tomasjedno
Quest píše:to: Eleman. Stejná otázka na PDF Shaper Free .
Když nevěříš, tak si to vyzkoušej. Kdybych si nebyl jistej tak to sem nedávám. Nevím jestli umí přes 1000 stran, ale 860 ano. Slep si to třeba lepidlem
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
- tomasjedno
Ano, dělal. Konkrétně 700 stránek. Jo, chvíli to trvalo - asi 15-20 minut. Ale výsledek OK, možná je ještě aktivní odkaz na něj tady na fóru ve vlákně "Knihy ke stažení".Quest píše:EKKAR píše:Mně se osvědčil nástroj "DoPDF" - instaluje se a chová se jako virtuální tiskárna, na kterou se požadovaný dokumenty odešlou k "vytisknutí", výsledkem je pdf soubor.
Dělal jsi pomocí něho více než 100 stránek v jednom dokumentu??
A kutilmile - nelituju tě
- Artaban001
Spojovat jednotlivý PDF žádnej problém, nedávno jsem spojoval celej ročník z 24 čísel, každý mělo cca 110 stran 115MB v rozlišení 300dpi, takže výsledek měl skoro 2500 stránek a necelý 3 GB.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!