light tunel
Moderátor: Moderátoři
- HiGhLaNdEr
- Kontaktovat uživatele:
light tunel
- HiGhLaNdEr
- Kontaktovat uživatele:
Ten zákazník si ale myslí že to dam dohromady, dneska se přišel pozeptat a přines finlandii v dárkovém balení. Volal jsem do LG a ten tunel nevyměňujou ani v záruce,...
- HiGhLaNdEr
- Kontaktovat uživatele:
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Muzes to zkusit nanecisto a uvidis jak to vypada. Ja to videl delat ve zkumavce a zdalo se mi to hodne leskle, jako zrcadlo. Zkusim to jeste najit v me alchymisticke knizce.
myslel jsem že to je něco řádově 15 x 15 cm, když píše o výbojce...
stříbro určitě ne, zoxiduje za pár týdnů. Pohliníkované optické sklo, pak chránit vrstvičkou křemičitanu. takhle to dělají v tom Turnově. Bude to stát nějakou korunu, ale bude to nafurt a do TV za x*10e5 se to snad vyplatí.
http://www.optikavod.cz/ktlg/vodk182c.htm
Menší zrcátka byla v jednookých zrcadlovkách, Zenit, Praktica, jsou jich plné fotobazary...
jiný problém je zpracování, ale šikovný a zaangažovaný oční optik by to snad svedl nakrájet a zabrousit.
Smutné je, že z čínského výrobku v ceně zájezdu kolem světa se oloupe chrom... za to bych kastroval rezavou kudlou.
- HiGhLaNdEr
- Kontaktovat uživatele:
Ono kdyby ste to viděli,... Mezi tunelem a objektivem je ještě skleněná vrtulka na motorku z cdromky a má různé barevné výseče,.. Dycky to natočí tu barvu a zobrazí,.... Prostě DLP projekce ....
- HiGhLaNdEr
- Kontaktovat uživatele:
ty enkodéry v optosnímačích asi nebudou sklo a chrom... pro daný účel by to bylo luxusně drahé a nepraktické, stačí s tím fláknout a sklo je v řiti. Není to spíš polykarbonát s vakuově naneseným hliníkem? tak nějak se dělají parabolky do aut a piksly na kosmetické výrobky, myslím že i většina slunečních brýlí.
- HiGhLaNdEr
- Kontaktovat uživatele: