Skype a Windows XP - zprovozněno.

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
PixelOrgy

#16 Příspěvek od PixelOrgy »

Artaban: naprosty souhlas
yakl

#17 Příspěvek od yakl »

Aj ja používam dávno MPC, je taký obyčajný, ale ide s ním všetko aj na WXP, aj na W7. Hoci WXPSP3 používam už iba v ostrovnom režime - jeden NB na pozeranie filmov, druhý na skenovanie a tlač - nepodarilo sa mi rozchodiť starý skener Microtek a starú laserku na W7. Na XP fungujú bezvadne a aj adobácky program na úpravu hudby, strihanie odšumenie... Ani ten mi na W7 nejde, hoci som si nainštaloval iba kvôli nemu x86 verziu a zvykať si po desaťročí používania tých programov na iné, na to som už starý. Ak zlyhá aj Skype, tak som doskypoval, budem skypovať iba na Androide. Ak aj tam.
Brozicek

#18 Příspěvek od Brozicek »

Tak jsem zkusil spustit SKYPE podle této návodky
http://www.skaip.org/skype-for-web-on-w ... dows-vista

Kupodivu to funguje na "chat" bez problémů. Hlasové spojení jsem nezkoušel, ale vyzkouším u známých "důchodkyň" a dám vědět.

Moje známé, starší dámy, používají PC převážně jen k vzájemné komunikaci přes Skype nebo e-maily. Žádné internetové bankovnictví apod. Takže vyšší míra ohrožení PC při této instalaci Skype, jak varuje autor instalace Skype na Win XP, by u nich neměl být problém.
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od ZdenekHQ »

Tak jsem ten poslední VLC poslal do háje, protože nezvládl ani stream z čínské IP kamery přes rtsp. Musím to používat na testy a najednou tma, připojení na třetí pokus a sekanec.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“