Nabízím možnost připojení k internetu přes satelit
Moderátor: Moderátoři
- pocitujlasku
- petula
- Kontaktovat uživatele:
https://www.novinky.cz/veda-skoly/505798-musk-do-toho-slapl-zemi-budou-obihat-tisice-druzic-pro-pripojeni-k-internetu.html
- petula
- Kontaktovat uživatele:
Krom toho, zjistil jsem, že při spojení uživatel ČR - satelit - server v USA je spojení někdy také takto: uživatel ČR - satelit - satelit - server USA. V cestě je totiž ještě druhý satelit, ale ne vždy. Někdy 1.satelit pošle signál dolů do Anglie na server.
- petula
- Kontaktovat uživatele:
termit256 píše:Jak ktere. Druzice by mely obihat ve vysce 350 az 1200km a z te uz zas tak rychle nespadnou. Ale maji iontove motory a s rizenou likvidaci se pry pocita.
V kazdem pripade v rusku, cine a podobnych zemich kde ruda verbez zavedla cenzuru internetu, z toho soudruzi nadseni moc nebudou
Ještě nespadly a za 3 roky nebyl žádný výpad systému. Na rozdíl od Seznam.cz není ani cenzura. Zato když pošlu majl na majlbox u Seznam.cz , tak ho tamní cenzor prozkoumá a tak 10% mých majlů smaže a nedoručí. To je ověřeno, protože když nepřišla odpověď od adresáta, vytiskl jsem odeslaný majl na papír a poslal v obálce poštou adresátovi. Adresát se dotázal Seznam.cz a dozvěděl se, že můj majl porušoval podmínky Seznam.cz a proto byl smazán. Komu patří Seznam.cz ?