SRT5119 Terrestrial Receiver

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Robosand

SRT5119 Terrestrial Receiver

#1 Příspěvek od Robosand »

Zháňam schému od tohto DBV-T prijímača. Ďakujem, Robo...
Robosand

#2 Příspěvek od Robosand »

Ide o značku STRONG.
miroja

#3 Příspěvek od miroja »

To je nam jasne,ale asi nikto nema. Mozno by Ti vedel niekto poradit ak napises o co ide.
jano2

#4 Příspěvek od jano2 »

Robovi toho asi moc nenaradime,Vidiet to po prispevkoch v inych vlaknach.
Malo toho viem,radšej sa spytam.
Robosand

#5 Příspěvek od Robosand »

Prijímač je po búrke. Po výmene IO v zdroji zdroj cykluje. Sekundárna časť meraním nevyzerá, že by bola nadmerne zaťažená, aj tak som poodpájal všetky obvody - bez úspechu. Takže chyba bude pravdepodobne v primárnej časti zdroja, alebo v obvode ochrany. Zdroj každopádne rozchodím, ale predpokladám, že prepätie pri blesku porobilo šarapatu v celom prijímači. Chcel som to preskúšať s externým zdrojom a zistiť v akom stave je signálova a riadiaca časť, aby som zbytočne neinvestoval do zdroja, no neviem, aké napätia potrebuje (zdroj vyrába 4 rôzne napätia). Budem musieť experimentovať...
miroja

#6 Příspěvek od miroja »

Prijmace spravidla pouzvaju: 3,3V (signalovy procesor) 5V (logika) 12V (D/A prevodniky a analog. obvody) a 22-30V (ladiace napatie, napajanie anteny ak treba). Zvycajne byvaju na plosaku pri konektoroch popisane napatie bud na strane zdroja alebo zakladnej dosky. Nic tam nie je?
Opoj vsetky diody na sekundarnej starne az na hladinu, ktora ma spatnu vazby cez optoclen (predpokladam) na riadiaci IO v primare. Ak to nepomoze, vymen optoclen,ochranny diodu na primari, elyt pri IO alebo vlastny IO.
Minuly tyzden som mal aj ja Strong (tusim SRT4000) po burke. Tiez som rozchodil najskor zdroj (vadny IO KA1H0380R) a potom som zistil, ze to ma este velky odber na hlavnej doske. Odisiel svab, ktory ma na starosti napajanie kovertora (13/18, 22kHz...) Ten som nasiel az za 800 SKK, tak som navrhol majitelovi, nech si radsej kupi novy STB,lebo tazko povedat, ci to zbytok prezil (vstupka,videoprocesor). Dnes sa da FTA-cko kupt aj za cosi cez tisic.
Zostal mi od kamosa iny Strong (ale tiez satelit), ktory tiez dostal blesk,tam je zdroj uz tiez OK,ale vyhorel aj hlavny plosak, tak sa mozem pozriet ake napatia dava zdroj, no az cez vikend.
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“