Prodám osciloskop Tektronix 2230
Moderátor: Moderátoři
Prodám osciloskop Tektronix 2230
Cena 5700,-. Přerov
Více fotek emailem.
Po převratu celé vybavení výpočetního střediska někdo zprivatizoval na kila za cenu šrotu. Dodnes, když si na to vzpomenu, otvírá se mi kudula v kapse. Za ten bych i dnes dal majlant. Ale Bůh ví, jak a kde chudák skončil.
Tyhle teky mají velice dobrou obrazovku, vidím to spíš na problém obsluhy nebo toho teka někdo položil na lineární zdroj s trafem co mělo velký rozptylový magnetický pole.
Tento osciloskop je velice dobrá mašinka. Jen není digitál.
Jedinej skop co měl lepší stopu byl snad muj starej National Matsushita, tam si s tím Japonci vyhráli tak že měl stopu jak škrábanec po špendlíku
Co se tyce ceny, tak nebude lehke ho sehnat levneji a uz vubec ne s dokumentaci, kufrem a vikem. Pokud by clovek mel moznost jej dotahnout ze statu bez DPH a levnou postou, tak by se mozna niz dostal. Na cenu jsem se dival uz pri jeho koupi. Myslim, ze je to dano tim, ze se jedna o analogovy osciloskop, na ktery je prilepeny digitalni interface
Je k nemu jeste jedna sonda (1:10), se kterou jsem jej koupil, ale nechtel jsem ji zminovat, protoze netusim v jakem je stavu kabel, zda jej treba nekdo neprelomil, ale je to original Tek, na typ bych se musel podivat, ta je i s kontaktem, takze prepne automaticky rozsah. Ma pripajenou kostru (takova ta co se chyta na nozicku, ne krokodyl). Kompenzace bez problemu, ale musela by se vyzkouset na necem rychlejsim zda je vsechno OK. Protoze mi to pripadlo jako ostuda, tak jsem ji nezminoval, ale sam s ni merim. Beru to jako napajeci kabel. Proste je soucasti
- flyingbird
- Kontaktovat uživatele: