LCD-LG L245WP-BN
Moderátor: Moderátoři
LCD-LG L245WP-BN
Cust píše:K čemu ho mas pripojeny? K notebooku? K PC?
Jakou mas grafickou kartu, jake mas rozliseni LCD? Jak dlouhy kabel mas? Jaky pouzivas prehravac? Jake mas kodeky, v jakem formatu mas film?
Kabel je k PC,dodávaný k LCD 1,5M ?,rozlyšení nemá vliv je to stejný na všech.Přehrávač jákykoliv (chová se stejně),kodeky na DVD,AVI,DIVX atd.(instalašní balíček) bez kterýho nejde obraz ze skystar2.Dělá to jak DVD film tak i satelit.Už mě napadá jen vyzkoušet kabel na HDMI.To musím koupit grafárnu,protože já na N-Vidia XFX 5200 nemám výstup,je tam jen VGA DVI nemá.
EDIT: ted jsem si vsimnul, tato grafarna ma vestaveny tuner.... Urcite bych zmenil ovladace. Stahni nove z netu u vyrobce karty nebo pocitace.
- Přílohy
-
00D0D701C069_00000F4E.jpg- (56.49 KiB) Staženo 108 x
Cust píše:rekl bych, ze porucha LCD to nebude (to by byla cara svisla nebo vodorovna), zkus ho vyzkouset nekde jinde (jina grafika)
Už jsem ho vyzkoušel i na jiným PC a stejná závada.Při rychlejším pohybu je nahoře vidět jako zubatej schodovej obraz a posunutý,to na fotce jsem namaloval pro názornost ve skutečnosti tam není bílá čára ale rozcházející se obraz v poddobě schodiště.Nejhorší to je když je ve filmu nahoře něco bíle (nebe atd.) to je nejhorší.Když jsou pruhy černý nahoře a dole ve filmu tak je to o něco míň vidět.Nebo pustím film z dvd a musím obraz roztáhnout na plnou plochu lcd (i když je 16:9 tak musím roztáhnout až do okrajů)tak že nejsou pak vidět ty pruhy černý. jinak mám asi 6 pruhů vodorovně přez obraz.Něco jako zpětný běhy u moňase,jenže jsou vodorovně.Zkoušel jsem už i jinou grafárnu a zapojení kabelem HDMI.Nic nepomohlo.
Ještě dotaz o vadných subpixelech,nevíte někdo kolik jich musí mít LG pro uznání reklamace?Já našel při testu asi 12.Docela dost za ty kačky.
Tak už jsem to našel http://pl.wikipedia.org/wiki/Digital_Visual_Interface Jen nevím proč mě to přez HDMI nejde nastavit na 1920x1200 ?