RUŠIČKY mobilních telefonů
Moderátor: Moderátoři
-
SIRIUS1
Pro METYHO
mety píše:a nemohol by si tento navod aj hodiť niekde na web?(fotky,zapojenie..)?
Dej na sebe kontakt a ja Ti poslu zapojeni vyzkousene a otestovane s max. delkou provozu 6hodin---pak kleknou baterie!Neni to ani moc cenove drahe:MAX2622,procesor,krystal,ERA zesik,koncak z mobilu.Mas-li zajem tak dej vedet.
Re: určitě
Hill píše:když už nic jiného, svezou se po tobě za provozování vysílače s nepovoleným druhem modulace v daném pásmu případně za nedodržení kmitočtové stability vysílače - to vše je přesně definováno
Vystel stěny olověnou fólií a taky to bude fungovat
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
Re: určitě
metalgod píše:Hill píše:když už nic jiného, svezou se po tobě za provozování vysílače s nepovoleným druhem modulace v daném pásmu případně za nedodržení kmitočtové stability vysílače - to vše je přesně definováno
Vystel stěny olověnou fólií a taky to bude fungovat. Možná Tě to vyjde laciněji, než platit pokutu ČTÚ a budeš chráněnej proti kosmickýmu záření
![]()
![]()
.
Taky přidám trošku humoru - ono to s tím odstíněním není až tak jednoduché. Zkuste v místě se silným signálem strčit mobil do hrnce, přikrýt to pokličkou a to celé dát do plechové skříně a na tento mobil zavolejte - a ono to zvoní! Po tomto zjištění jsem chtěl vrátit školné...
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Že prý je ta karta nenávratně blokovaná. Na můj dotaz, jak mohla být blokovaná, když byl mobil celou dobu vypnutý jsem se dozvěděl, že je to jedno.
Na můj dotaz, že na té SIM mám celý tel. seznam (teď už ho mám dávno pravidelně zálohovanej) jsem se dozvěděl, že mám smůlu, že karta je blokovaná.
Tak jsem vzal mobil, omotal alobalem,zapnul, připojil kabel, vycucnul jsem celej tel. seznam, nahrál na novou SIM a bylo. Dodnes tu "blokovanou" SIM mám schovanou a čekám ,kdy už konečně vzplane a znehodnotí se....
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- Artaban001
Pozor!!!
Jak víte, číňané jsou velmi vynalézaví ("vychcaní")), inovativní a hlavně se snaží zaplnit jakkoliv malou mezeru na trhu. Asi tedy nikoho nepřekvapí, že se už delší dobu prodávají i rušičky GSM.
-Od malé kapesní se zabudovaným Li-ion akumulátorem, dosah 0,5m až 12m, cena $48
http://dealextreme.com/details.dx/sku.4355
-Přes větší s dosahem 40m , cena $77
http://dealextreme.com/details.dx/sku.7059
-Až po "masakr" s dosahem 70m, cena $142
http://dealextreme.com/details.dx/sku.7708
P.S. - Nejsem nijak spojen s tím webshopem, jen u nich rád a často nakupuji. Jsou prvním článkem v prodejním řetězci (vozí rovnou z továren) = velmi nízká cena a navíc poštovné až z hongkongu je zcela zdarma (free shipping).
A kutilmile - nelituju tě
EKKAR píše:Jo, a ta firma se jmenuje PB Stav - neboli Prázdné Bedny Stavíme... Česká Vězeňská služba za to dala 16 Mega a teď se o ně bude soudit, protože ty rušičky jsou na 3,14ču a NEFUNGUJOU...
rušičky fungují , ale trošku se zapomnělo na to , že tyhle rádiové vlny zrovna moc nezatáčejí a "lezou" trochu přes plot a to zase vadilo lidem okolo , tohle byla podstata problému nefunkčnosti rušiček.
divím se , že na to nešli opačně - detekovat vysílání mobilního telefonu
nebo cestou vlastní BTS , která na sebe stáhne všechny telefony , jak to mají v "mobilním" provedení ...