Záplata pro kritickou chybu Win XP vydaná v 2019 (2018)
Moderátor: Moderátoři
Pod minimalizovanými W98SE mi v Indii pracuje asi 200 systémů, je to jen náhrada DOSu pro spuštění uživatelského programu k mašině.
Samozřejmě "komfort" W98 tam zůstává
Nevím, jestli čmoudíci serfují na internetu, myslím že ho tam ani nemají připojen
Mám ale problém s náhradními stroji s ISA sběrnicí
Je tam regulérní OEM distribuce se slevou na 10 ks, všechno legální
PotPalo píše:keby bolo treba nainštalovať znova, mám to hneď, a rovnaké ako predtým.
O binární kopii disku už jsi slyšel? Kdykoliv bylo potřeba obnovit W98 do původního stavu včetně všech nainstalovaných a nakonfigurovaných aplikací, tak mi to trvalo přesně 3minuty. Přičemž spuštění obnovy obnášelo restart - stisknout šipku dolů, enter, enter (bootmanager + samostatná oblast disku s nainstalovaným diskimage a zálohou). Kolik asi tak trvalo to tvoje "hneď"?
To ovšem platí pro dnešní disky, ne? V době, kdy byly Win98 aktuální, by to trvalo asi stejně, jako dneska s Win10... Dalo by se tedy říct, že po 20 letech se instalace/záloha stala snesitelně rychlouJoDiK píše:O binární kopii disku už jsi slyšel? Kdykoliv bylo potřeba obnovit W98 do původního stavu včetně všech nainstalovaných a nakonfigurovaných aplikací, tak mi to trvalo přesně 3minuty.
xsc píše:To ovšem platí pro dnešní disky, ne? V době, kdy byly Win98 aktuální, by to trvalo asi stejně, jako dneska s Win10... Dalo by se tedy říct, že po 20 letech se instalace/záloha stala snesitelně rychlou
Kdepak, ty 3 minuty platily pro P4-ku s obyčejným snad 20GB diskem. Nezapomínej, že DiscImage ten soubor komprimoval, takže obnovování bylo několikanásobně rychlejší než vytváření (z disku se kopírovalo mnohem míň dat).