Prodám veteš
Moderátor: Moderátoři
Radiostanice VR 21 1ks funkční s krabicí příslušenství, některé komponenty víckrát. Cena kvůli Pravidlům 290 Kč.
- Přílohy
Mechaniky CD, DVD, některé i z autorádia. Cena 5-20 Kč/ks. Také kazetové.
Síťová trafa malá, 10Kč/kg malá, 20Kč/kg velká (asi 5-100W), některá s usměrňovačem a stabilizátorem, chladičem. Ta větší jsou ze starých VCR většinou, ta malá z TV, RMG.
Impulzní zdroje z DVD, VCR, 10-20 Kč.
Věž Sony, věž Philips s gramofonem. 490, Philips 450. DVD různé 50-200 Kč. Ceny jen kvůli pravidlům.
Spousta dalších věcí. některé i zdarma.
Notebook Toshiba Satelit funkční 800 Kč, Armada bez HD, naskočí Bios, baterie chvilku drží, 390 Kč. Sleva možná, ostatně u všeho.
Neposílám, jen osobní odběr. Už nebudu každému zvlášť vypisovat odpovědi na, s prominutím, někdy nejapné dotazy, na které potom neráčí odpovědět. Omlouvám se všem slušným, kterých je většina. Ale nemám čas na blbosti. Kdo opravdu něco chce, může třeba poslat do SZ tel. číslo, na které rád zavolám. František..
- Přílohy
Příbuzní ovšem jedou přes Olomoucko až v září.
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
Sony DXA-D9. Je to v podstatě zesilovač + Double Deck. Mám lepší fotku, ale tu mi bastlírna nechce vzít. je málo "zprzněná". Mám přes dvacet fotek, ale každá chce jiné zmršení. Přitom mají všechny kolem 4,5 MB.