Skútr Pride Luna VICTORY E

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
markoni
Kontaktovat uživatele:

Skútr Pride Luna VICTORY E

#1 Příspěvek od markoni »

Zdravím
Potřeboval bych poradit.Mám tento skútr ze zkušenosti jeho používání tak jsem zjistil že mě chybí tachometr nebo display kde který ukazuje ujeté kilometry, existuje i varianta která má display ale ten můj bohužel nemá.Tak mě napadlo že když existuje varianta s displejem tak by eventuálně by mohl být senzor i na mém skútru akorát nezapojen.Potřeboval bych někde sehnat schéma celého zapojení,na netu jsem hledal ale nenašel díky
Přílohy
skútr.jpg
skútr.jpg
bardot13

#2 Příspěvek od bardot13 »

Vyzkoušej měřič kilometrů z kola.
markoni
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od markoni »

O tom jsem taky uvažoval ale problém je kde uchytit magnetický snímač 8O
markoni
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od markoni »

Abych nezakládal nové vlákno ohledně tohoto tématu tak to píši sem.Udělal se mi defekt na zadním kole skoušel jsem to zalepit ale pořád uchází jaký je to rozměr abych si mohl koupit novou ? tato je asi stará jak metuzalém ke všemu made in tajvan na ní je napsáno 3.00 -8 pokoušel jsem to dát do googlu a nic díky
Přílohy
rozmer.jpg
rozmer.jpg
rnbw

#5 Příspěvek od rnbw »

Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“