Zázrak ve Slušovicích odhalen

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
samec

#61 Příspěvek od samec »

Niekto berie podnikanie príliš vážne potom je smutný keď skrachuje a niekto berie podnikanie športovo aj s faulami a podpásovkami. A o tom s. r. o. je. Nie je chyba nejakej s. r. o., že ti nezaplatí faktúru, ale tvoja chyba, že si si nezistil o obchodnom partnerovi dostatočné informácie. Proste nemôžeš robiť miliónový biznis s s. r. o., čo má päť tisícové základné imanie.
EKKAR

#62 Příspěvek od EKKAR »

termit256 píše:
pajosek2 píše:Okradený nadává jaká je to ku..va a ten obdarovaný by ho nosil na rukou. Kde je ta pravda? Těžko můžu někoho soudit,když nevím jaký měl úmysl do jeho hlavy nevidím...

OK, az prijdu k tobe pred barak a slohnu ti tvou lestenku, zaborim ji nekde za mestem do stromu, jsem zvedavy jestli budes meditovat kde je pravda a ze je tezke mne soudit :-)
Jsem si naprosto jisty ze se soudem budes hotovy raz dva :-)
To by nejdřív Pája vůbec nějakou leštěnku musel mít. U Páji stejně jako u 99% nás jemu podobnejch platí "vem na dlani chlup ...!"
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
masar

#63 Příspěvek od masar »

xsc píše:...EU dotace jsou sice prasárna, ale nic mi nebrání si věc pořídit i bez dotace...
Myslíš něco jako "ušlechtilý kapitalismus" ? To si radši přečtu pohádku O hloupém Honzovi. :D
masar

#64 Příspěvek od masar »

tomasjedno píše:Tož se přijď v neděli podívat na Letnou, jak se nám líbí, že se do rozdělování dotací už zase montují stranické ANOrgány :D
Hlavně si neprotrhni hlasivky. Jinak přeju pěkné počasí. :wink:
xsc

#65 Příspěvek od xsc »

masar píše:
xsc píše:...EU dotace jsou sice prasárna, ale nic mi nebrání si věc pořídit i bez dotace...
Myslíš něco jako "ušlechtilý kapitalismus" ? To si radši přečtu pohádku O hloupém Honzovi. :D
Nechápeš, nebo zas jen nechceš chápat?
masar

#66 Příspěvek od masar »

Také bych se tak mohl zeptat. Nezeptám. :wink:
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#67 Příspěvek od pajosek2 »

Termite to jsi špatně pochopil. Kdyby mi tu leštěnku někdo šlohl a obdaroval s ní někoho jiného,tak je to ta situace. Ten obdarovaný by asi nenadával,já ano.
Ekkar má pravdu já leštěnku nikdy neměl nemám a mít nebudu. Jsem úplně bez leštěnky.
To,že někdo dělá věci jinak než by jsi je dělal Ty ještě neznamená,že to dělá špatně.

Nemám zájem o korekci pravopisu.
p32

#68 Příspěvek od p32 »

sinclair

#69 Příspěvek od sinclair »

Kecy, kecy a zase kecy. Stačí tam zajet a poptat se. Já tam nemusím ani jezdit, v těch "nových" firmách mám několik známých přiměřeného věku a ti nemají důvod mi lhát.
Vše vystihuje věta jednoho z nich: "Kdyby toto viděl starý, tak ho klepne"...
sinclair

#70 Příspěvek od sinclair »

termite, máš už konečně radost? Přečti si diskusi...
https://www.novinky.cz/diskuse?id=56933 ... ectionId=8
sinclair

#71 Příspěvek od sinclair »

"Jedni komunisté se tak snažili dostat Slušovice na kolena, jiní je pomáhali udržet ať už kvůli osobním vazbám, nebo proto, že v něm viděli inspiraci pro ostatní a možnost udržet československé hospodářství v takové kondici, aby se nezhroutilo zcela. Nakonec následků rozpadu JZD Slušovice se museli bát všichni."

Termite, ke kterým patříš Ty?

https://www.reflex.cz/clanek/causy/7340 ... ednik.html
termit256

#72 Příspěvek od termit256 »

Proc bych mel mit radost?
Kvuli tomu ze to byl bridil po kterem zustaly jen a pouze dluhy rozhodne radost z toho ze zemrel nemam. Je mi to celkem ukradene, narozdil od lidi kterym ty prachy uz nikdy nevrati.
p32

#73 Příspěvek od p32 »

Má to jednu chybičku. František Čuba nebyl autor slušovického zázraku. On totiž žádný slušovický zázrak nebyl.
sinclair

#74 Příspěvek od sinclair »

Přečti si ten článek ještě jednou, nejde, než s ním souhlasit.
V tom tehdejším, zacykleném marasu to zázrak byl a bez docenta Čuby by se prostě a nepochybně nekonal. Alespoň s tímhle můžeš souhlasit, p32?
termit256

#75 Příspěvek od termit256 »

Zazracneho na tom nebylo vbubec nic. Soudruzi se jen proste rozhodli ze potrebuji neco ukazovat zahranicnim delegacim a tak z penez o ktere okradli ostatni zemedelce vytvorili cely tento nesmysl a jak vidno nekteri lidi jim to zerou jeste dnes :-)

Ty penize pak samozrejme chybely jinde, takze zatimco pitomej cuba stavil megalomanske projekty typu ctyrproudove dalnice vedouci odnikud nikam (mezi dvema vesnicemi) jinde nemeli ani na opravy uzouckych asfaltek.
Srovnani Slusovice vs Severni Korea :-)

Obrázek
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“