Hledám kdo by vyrobil "dveře"
Moderátor: Moderátoři
Hledám kdo by vyrobil "dveře"
A kutilmile - nelituju tě
Nevím, jak moc to bude zatěžované (používané), ale v prostředku by měla být ještě jedna příčná štandle. Spodek kvůli tomu vyzobnutí bude značně oslabený. Takže buď další výztuha, nebo bych to dole udělal z masivu. Všechny spoje na čepy v celé šíři dřeva.
Pokud chceš někdy výplň měnit, tak bych ji dal pod odnímatelnou lištu. Pokud by to mělo být s drážkou a rozebíratelné, tak by se to kvůli vůlím děsně kroutilo.
Spoje by mohli být na kolíky a zajištěné úhelníky z plechu. Ta horní na kolíky a zajištěné šrouby. Výměna se předpokládá jen teoretická ale je dobré s tím počítat.
A kutilmile - nelituju tě
Ještě mě napadlo že vlitnu do hausu pro ispiraci, koupim tam i matroš a vecpu se k někomu do garáže. Musím rozhodit dotaz na garáž.
A místo drážky zvolit jiný způsob. Aby to bylo rovné, mělo to těch 6mm a zůstali mě všechny prsty to se mě nepovede a i vhodný hw na to nemám.
A kolik jsi ochotný do toho vlasně vrazit? Problém je, že truhláři na zakázky za "pár" tisíc nejsou úplně zvědaví.
Z jackelů by se to dalo svařit, ale bude to dost těžké a podle mě to nebude vypadat hezky. Navíc se dostaneš do stejné situace - nikomu se to za pár šupů nebude chtít dělat.
- petula
- Kontaktovat uživatele:
Když jsem hledal nejprve výrobce, v jedné firmě na Moravě mi nabízeli "dřevěné" dveře z polaminované dřevotřísky.