Zastrihavac Remington PG-6050

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
rnbw

Zastrihavac Remington PG-6050

#1 Příspěvek od rnbw »

Keby ste nahodou riesili slaby vykon zastrihavaca Remington PG-6050, tak treba vymenit baterie. Na rozobratie staci gitarove "trsatko", vrazit ho medzi ciernu a sedu cast a trochu posuvat, potom skusit z druhej strany. Je tam okolo len par zapadiek, dokonca sa ani nevylomili. Striebornu cast netreba vyberat, nie je pod nou nic.

Su tam dve AAA NiMH - SUPPO HSY-AAA730mAh. Boli v takom stave, ze pri zapnuti (s nasadenou hlavou) kleslo na nich napatie na 0,7 a 0,4 V. Vymenil som za Eneloopy s paskovymi vyvodmi (maju v GME), tie su tvrde ako kamen :D

P.S. Lepkavy sajrajt z ciernej casti sa da odstranit liehom, dokonca to preziju aj napisy.
Michal22

#2 Příspěvek od Michal22 »

Lepkavý sajrajt myslíš na gumových částech?
Mám Philips HQ6990, gumové části už jsou trochu ulepené, říkal jsem si, že bych jej mohl nějak zrenovovat.
Líh nemám, máš zkušenosti s IPA?
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
rnbw

#3 Příspěvek od rnbw »

Toto je akoby pogumovany plast. Na jednom notebooku som tento problem tiez riesil - tam sa nechytal ani lieh ani izopropanol, ale WD40 ano. Nasledne sa to musi odmastit.

Teraz som zacal s WD40, ale islo to dost zle. Tak som skusil denaturak a prekvapivo fungoval. Zostal nejaky matny povlak, ktory nelepi. Miestami sa zodral a vidiet tam leskly plast.
Michal22

#4 Příspěvek od Michal22 »

Tak jsem to zkusil- IPA funguje dobře, WD40 se nechytá.
Pravděpodobně prostě jiné složení.
Ještě si zkusím obstarat trochu lihu.
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“