Sháním nadšence pro výrobu LED spektrálního analyzéru
Moderátor: Moderátoři
Sháním nadšence pro výrobu LED spektrálního analyzéru
moc se mi líbí projekt LED spektrálního analyzéru napojitelného přes jack na hudební zařízení.
https://www.instructables.com/id/DiscoJ ... -RGB-LEDs/
Zkoušel jsem i hledat po webu, jestli se něco podobného už neprodává, ale nic, co by vypadalo takhle pěkně a zároveň reflektovalo spektrum a ne jen např. hlasitost jsem nenašel.
Jsem velký fanda do hudby, ale na stavění elektroniky jsem naprostý amatér. Kdyby si to chtěl někdo zkusit postavit a zároveň si přivydělat, ať se určitě ozve a domluvíme se.
Díky,
Tom
A kutilmile - nelituju tě
- elnovy
- Doporučuje se dohled statného moderátora
Povolání: Vývoj elektroniky+DPS
Zájmy: Programování C++ ,assembler
Vtip je v tom, že tohle je jediné řešení, které vypadá hezky, nepůsobí jako pěst na oko a dá se dát v klidu na stůl + se z pokoje nestane totální diskotéka (díky dimované tube).
EKKARovi díky za rozsáhlý příspěvek, který naprosto nepřispěl k řešení mé poptávky a jen tady zbytečně zabírá místo. Nějakou dobu už dělám elektronickou hudbu, vím, co to je spektrální analýza, ale pro efekt jsem i kdysi dávno ve Winampu měl skiny, které byly zábavnější než default zde popsaný.
2 silden - tys totiž napsal "analyzátor", což ve svý podstatě znamená přístroj, kterej dovoluje opravdu něco exaktně rozpitvávat a měřit. To co vlastně chceš je daleko spíš SVĚTELNEJ EFEKT, kterej by nějakým způsobem zvýrazňoval tvoji hudební produkci - protože ve skutečnosti nic opravdu měřit nechceš, chceš jen aby to hezky vypadalo ...
A kutilmile - nelituju tě
- elnovy
- Doporučuje se dohled statného moderátora
V PŘILOZE JE BLOKOVÉ SCHÉMA MOJI REALIZACE .
SNAD JSEM SE STREFIL DO POŽADAVKŮ ZADAVATELE ????
- Přílohy
-
BL SCHEMA.gif- (126.3 KiB) Staženo 284 x
Povolání: Vývoj elektroniky+DPS
Zájmy: Programování C++ ,assembler