Třískl jsem s Merkurem o zem

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
petr111

Třískl jsem s Merkurem o zem

#1 Příspěvek od petr111 »

Toho Merkura už jsem rozchodil...závada byla v modulu V, když jsem však vstal od stolu, na kterém stál již opravený a běžící Merkur a natahoval jsem se pro sklenici piva, kterou mi podávala moje žena, zakopl jsem o šňůru a rozebraná TV spadla na zem a urazilo se hrdlo obrazovky, z rozbité baňky navíc začaly lítat blesky od VN sršelo to do elektroniky a spoustu tam toho vyhořelo....Nemáte někdo prosím celého Merkura na náhradní díly????? mám kompletní jen skříň, reproduktor, předvolbu a prutovou anténu:-(
EKKAR

#2 Příspěvek od EKKAR »

Doporučuji otevřít okno a poohlédnout se po nejbližší zastávce sběrného vozu Vašich místních Technických služeb města... Do věčných lovišť totiž odešlo podle Tvých vlastních slov téměř všechno, co dělá telku telkou a nějaký ten ND to nezachrání... 8-) 8-) 8-)
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
petr111

#3 Příspěvek od petr111 »

Ale, když ona už televize fungovala....povedlo se mi ji opravit(konečně)...a šla moc hezky....celý ten modul V jsem kompletně přepájel a předělal a byl jsem na své dílo pyšný....prosím potřeboval bych jen obrazovku, vychylovačku, základní desku, moduly.....napájecí zdroj by se ještě dal použít z té původní.....
EKKAR

#4 Příspěvek od EKKAR »

Jsi v situaci, kdy Ti auto čerstvě po GO spadlo ze skály 30m vysoké do moře - vytáhls ho sice okamžitě, ale máš jen nalakovanou kastli, palubovku, sedačky, nádrž, řadicí páku a volant - zbytek Ti vzalo moře...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
Hill
Administrátor

#5 Příspěvek od Hill »

Tak vyber, co podle tebe zbylo použitelné, a skoč si do sběrného dvora pro jiného Merkura. Bude to snadnější i rychlejší.

Jo, a změnil jsem název vlákna - původní byl v rozporu s Pravidly (bod 7 v http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... opic&t=684 )
Robosand

#6 Příspěvek od Robosand »

No vidíš. Alkohol na pracovisko nepatrí... :D
workhard
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od workhard »

Za to může manželka. Podávala mu pivo ze špatného směru. Se ženskejma je strašná spolupráce. :?
Robosand

#8 Příspěvek od Robosand »

:D :D :D
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od ZdenekHQ »

Ženská v dílně je největší pohroma, co znám. Většinou chce pusu v nejblbějším okamžiku, jakej si lze vůbec představit, a ještě u toho šlápne do krabice s náhradníma dílama. Na sobě má "lehounkou tuniku", co se zachytává na všem , co je rozebraný a s klidem páva to strhává ze stolu...
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
EKKAR

#10 Příspěvek od EKKAR »

Svatá pravda - co slovo, to perla, jen do žuly vytesat a pozlatit na věky věkův pro památku generacím budoucím...
jano2

#11 Příspěvek od jano2 »

Začala to Eva,ešte v raji...
Malo toho viem,radšej sa spytam.
Hill
Administrátor

#12 Příspěvek od Hill »

ZdenekHQ píše:Ženská v dílně je největší pohroma, co znám. Většinou chce pusu v nejblbějším okamžiku, jakej si lze vůbec představit, a ještě u toho šlápne do krabice s náhradníma dílama. Na sobě má "lehounkou tuniku", co se zachytává na všem , co je rozebraný a s klidem páva to strhává ze stolu...

To se často leccos skácí dřív, než o to zavadila...
Pepino123

#13 Příspěvek od Pepino123 »

ZdenekHQ píše:Ženská v dílně je největší pohroma, co znám. Většinou chce pusu v nejblbějším okamžiku, jakej si lze vůbec představit, a ještě u toho šlápne do krabice s náhradníma dílama. Na sobě má "lehounkou tuniku", co se zachytává na všem , co je rozebraný a s klidem páva to strhává ze stolu...

ano ano ale kdyz sem to dal te moji precist tak me rekla ze me ma radsi nez ja ju ze mam jen svoje kramy a odesla pric ... o tu pusu si ale rict nezapomnela :)
petr111

#14 Příspěvek od petr111 »

Hmmm...tak díky všem..a já měl takovou radost že mi to zase jde...jo a manželka, která za to vlastně mohla, se tomu ještě řechtala tak že se málem počůrala, když to viděla .....Mě nemá nikdo rád!!!! :cry:
kozoka

#15 Příspěvek od kozoka »

kdyš jsem byl v učení, tak jsem omylem rozbyl hodně merkurů, prostě jsem víc třiskl do krytu a bylo. Nešel obraz a ouvej obrazovka měla vzduch. Kdo zná obrazovky v Merkuru tak ví.
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“