sehnal jsem starsi osciloskop BM566A. jenze snim absolutne neumim a nevim zdali vubec funguje!!! kontrolka sviti obrazovka taky ale jak dal potrebival bych neco jen tak pripojit abych zjistil jestli to funguje. mam tady treba nejakej zes. tak muzu to otestovat natom! poradi nekdo jak nato? diky jsem zacatecnik
566A
Moderátor: Moderátoři
-
oscilos
566A
sehnal jsem starsi osciloskop BM566A. jenze snim absolutne neumim a nevim zdali vubec funguje!!! kontrolka sviti obrazovka taky ale jak dal potrebival bych neco jen tak pripojit abych zjistil jestli to funguje. mam tady treba nejakej zes. tak muzu to otestovat natom! poradi nekdo jak nato? diky jsem zacatecnik
(stinici svorku dej na kostru, strednim vodicem sahej na zbytek - prepni na nejvyssi rozsah a nastav DC vazbu - pozor v zesiku bude zivotunebezpecne napeti a prace s merakem vyzaduje zkousku z 50-ky)
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/666 ... .83MB.html
Jinak jak píše Cust.
Úspěch je špatný učitel. Kvůli němu si chytří lidé myslí, že nemohou prohrát. (Bill Gates)
Zesilovač se s tím dá měřit taky, ale chce to aspoň minimum o tom vědět, jinak se dá docela úspěšně zničit
Jinak při dotyku ruku na sondu a nastavení větší citlivosti a pomalejšího času na ČZ se ukáže něco podobného sinusovce, na ověření že skop maká to stačí taky.
-
oscilos
- jezevec
- Hlavní moderátor
- Kontaktovat uživatele:
oscilos píše:diky vsem hlavne za ten navod je docela obsahlej tak snad to zvladnu vpoho! jinak ten osc sem koupil za 300 ja myslim ze ikdyby byl nebunkcni tak ho prodam na nahradni dily i za vice:-)jediny co me teda znepokojuje je ze znej nedokazu vylodit ani carku na obrazovce! fakt nevim co uz bych mel udelat... nevim mozna ze je to nefunkcni ! sonda bude asi 1:1 nema zdany prepinace a prozvonit jde merakem a nama zadny odpor.
Kdybys ho náhodou nerozchodil, koupil bych ho na ND. Mám stejný doma, takže náhradní díly by se mohly hodit.