k-800i

Vše, co se týká mobilních telefonů, GSM bran, mobilních datových připojení

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
kozoka

k-800i

#1 Příspěvek od kozoka »

Zničeho nic mi přestal fungovat, a nemůžu najít záručák. Při stisknutí tlačítka power pouze zabliká šetkrát červené ledka u inf. prtu (jako vyb. baterie) a nic. Bat. Okej. a při připojení nab. se to chová stejně
Nitro

#2 Příspěvek od Nitro »

Vezmi baterku a změř jí bude podbitá TZN že má míň jak napětí napsaný na baterii vezmi regulovaný zdroj a opatrně jí nabíj
kozoka

#3 Příspěvek od kozoka »

Barterie je OK mám 3.63V. Zkoušel jsem jít ožvit na zdroji anic. Nemůýe to být softw.
Nitro

#4 Příspěvek od Nitro »

Musí mít 3,7 a více :wink:
kozoka

SE

#5 Příspěvek od kozoka »

Tak sem tu bat, přebyl až na 3,75 a furt nic tak nevím
Filda

#6 Příspěvek od Filda »

nitro: pokud je na baterce napsané 3,6V tak to dá rozum že ta baterka nemá mět víc jak 3.7V.
Kozoka: nebyl ten mobil ve vlhkém prostředím? Byt tebou dám to do opravny ...... ty s tím nic moc neuděláš
rnbw

#7 Příspěvek od rnbw »

Clanky Li-Ion sa nabijaju na 4,2V. Takze ano, moze mat viac. Ale pri 3,6V by to malo normalne fungovat. Za predpokladu, ze zapnutim to napatie neklesa pod minimalnu uroven (bateria ma zvyseny vnutorny odpor alebo mobil vysoky odber).
Nitro

#8 Příspěvek od Nitro »

@ Filda udaj na baterii udává typycké napětí a né maximální pokud jde o nabíjení nabíjecí napětí musí byt vždy větší než napětí na baterii ...

Pokud jde o mobilní telefony tak ty mají řízené nabíjení a inteligentní powermanagement tzn že pokud napětí baterie klesne pod určitou mez telefon nelze spustit... Pokud je batie teelfonem vyhodnocena jako hluboce vybitá teleon nabíji ale nějákou dobu nejeví zmámky až do doby kdy napětí opět vzroste a telen ožije a začne normálně nabíjet i s indikací nabíjení
mirekm

#9 Příspěvek od mirekm »

Ja som si svoju k810i utopil a chovalo sa to tak isto pokial mi ju nevysusili a neocistili.
Odpovědět

Zpět na „GSM / CDMA / LTE technika a telefony“