Třískl jsem s Merkurem o zem
Moderátor: Moderátoři
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Vzal jsem ho ještě na milost a odpočívá ve sklepě. Jestli to nemáš daleko, je tvůj.
A jestlipak se žena přiučila nějakému novému sprostému slovu? Ta moje při podobných případech pokaždé.
- jef111
- Kontaktovat uživatele:
www.sigmaphon.cz
petr111 píše:Ach jo...když si vzpomenu, jak jste mi tu všichni radili, jak TV opravit...a teď už ji nemam![]()
![]()
Tak dobrou noc.....Manželka už chce jít spát a mumlá mi tu do ucha něco o nějakým prádle....jsem zvědavej co mě dnes ještě potká
Prádlo? Neříkala taky něco o žehlení?
Ale to už bylo včera, dnes už asi víš, co tím myslela....
Odkud jsi? Že bych ti přidal jednu hrající Junosť.
Jano2: upadlý šroubovák je klasika. Vždycky padne tam, kde natropí největší škodu (Murphy).
Hill píše:petr111 píše:Ach jo...když si vzpomenu, jak jste mi tu všichni radili, jak TV opravit...a teď už ji nemam![]()
![]()
Tak dobrou noc.....Manželka už chce jít spát a mumlá mi tu do ucha něco o nějakým prádle....jsem zvědavej co mě dnes ještě potká
Prádlo? Neříkala taky něco o žehlení?...
Já bych řekl, že neměla na mysli prádlo v pračce nebo na žehlicím prkně, ale o nějaké PRÁDÉLKO se určitě jednat mohlo...
A kutilmile - nelituju tě
Hill píše:petr111 píše:Ach jo...když si vzpomenu, jak jste mi tu všichni radili, jak TV opravit...a teď už ji nemam![]()
![]()
Prádlo? Neříkala taky něco o žehlení?
Ale to už bylo včera, dnes už asi víš, co tím myslela....
Odkud jsi? Že bych ti přidal jednu hrající Junosť.
Jsem z Prduduch.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Hill píše:Jano2: upadlý šroubovák je klasika. Vždycky padne tam, kde natropí největší škodu (Murphy).
Je zajímavý, že kolikrát způsobí škodu až při vytahování (ať už šroubovák, drátek atd.) - člověk po něm reflexivně sáhne a je hotovo. Místo toho, aby napřed vytáhl mašinu ze zásuvky a pak teprve lovil...
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]