Provoz fóra II.
Moderátor: Moderátoři
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Provoz fóra II.
Jakékoliv politické či podobně nesmyslné komentáře v tomto vláknu skončí okamžitým BANem dotyčného. Díky za pochopení.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Myslím to tak, že smazáním postu zakladatele by se celé vlákno buď odsunulo do příručního koše moderátorů, nebo zneviditelnilo.
Moderátor by následně v tom příručním koši jen zkontroloval, zda likvidace byla či nebyla v zájmu přehlednosti webu.
Díky.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Na žádost to jde.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Zase mám plnou schránku, když to procházím, otevřu si jednu konkrétní zprávu, tak tam můžu Uložit, Odpovědět, Citovat.
Ale mě by se šiklo i tlačítko Smazat, pokud ta zpráva nemá už žádný význam, hned bych ji odstranil.
Díky
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
Já bych naopak dost ocenil, kdyby se soukromé zprávy automaticky nemazaly. Někdy jsou dost důležité, člověk si pamatuje, že nějakou informaci dostal v soukromé zprávě, a pak zjistí, že už je v háji. Přitom prostor na serveru zabraný SZ bude zcela nepatrný.
Takže opakuji - potřeboval bych tlačítko Smazat přímo v náhledu konkrétní zprávy.
Otevřu konkrétní zprávu, přečtu ji, zjistím, že ji nepotřebuji, tak stisknu tlačítko Smazat a je to.
Při dnešním stavu musím couvnout zpět, pamatovat si, kterou zprávu jsem měl otevřenou, tu označit a pak ještě stisknout tlačítko Smazat zprávy.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...