Nefunkční Dolce Gusto KP220
Moderátor: Moderátoři
Nefunkční Dolce Gusto KP220
Vlastnil sem kávovar DolceGusto "melody?" KP220 (taková ta kachnička), který sem po koupi nového kávovaru přenechal dědečkovi, kterému jednou došla voda.
Jakožto velmi správný vnuk sem se do toho okamžitě pustil (jestli to bylo dobře zhodnoťte sami). Kávovar se jevil jako funkční, jen zavzdušněný. Tak jsem ho rozdělal, odpojil hadičku, natáhl skrz vodu, vše zapojil a složil. Kávovar naběhl, pouštím studenou vodu, rána, voda všude. Zhodnotil jsem, že jsem asi špatně nasadil hadičku zpět. Hadičku sem tedy nasadil a zkontoloval trysku, ucpanou. Trysku jsem tedy prošťouchnul a opět kávovar zapnul. Jak už ale asi bylo to těleso rozpálené a vody v něm asi moc nebylo a já pustil horkou vodu, tak studená voda v něm asi moc nadšená nebyla /v tuto chvíli tlačítko červeně blikalo/, kávovar sem tedy pohotově vytrhl ze zdi. Chtěl sem tedy ještě protáhnou vodu skrz tento ohřívač, hadičku z vrchu odpojil, ale v tom vylítl oblak páry a od té doby kávovar nereaguje a nedělá vůbec nic.
Má cenu to nějak opravovat?
Snad to tak nějak bylo. Už je to měsíc a já zjistil, že si to vlastně už zas tak moc nepamatuju.
Předem dík.