Vada bojler Tatramat EOV 81, padající napětí po sepnutí
Moderátor: Moderátoři
- jirka5
Tato forma češtiny je pro mě velmi těžko pochopitelná
A nejenom čeština. Ta série nesrozumitelných příspěvků Klob1 vypadá, jakoby pisatel byl buď hodně sjetej nebo to psal pacient psychiatrické léčebny.
Kdo četl pozorně srozumitelnější část, objevil slova
. Čili, on to nedělá pro sebe, ale jako melouch či zakázku! Kdyby to bylo možné, tak by snad bylo vhodné jeho zákazníka před takovým "takyřemeslníkem" varovat. Hrozí zde nebezpečí smrtelného úrazu!!!majitelé zakázali cokoliv sekat vrtat do zdí
- Artaban001
Minimálně psal hezky česky.
Ale k tématu.
Klob 1 jaké používáš měřidla, nebo zkoušečky, víš co měříš ?
Píšeš taky, že boiler byl ještě bez vody. To tím zkoušením jsi mohl už upálit i topné těleso. Při tom zkratu, který tím vznikl se upálilo asi i něco na vedení ke sporákovce, nebo i v rozvaděči.
kbulda píše:Kdo pamatuje Kolesu, tak uzná , že to byl proti autorovi Klob1, vlastně genius.
Minimálně psal hezky česky.
Ale k tématu.
Klob 1 jaké používáš měřidla, nebo zkoušečky, víš co měříš ?
Píšeš taky, že boiler byl ještě bez vody. To tím zkoušením jsi mohl už upálit i topné těleso. Při tom zkratu, který tím vznikl se upálilo asi i něco na vedení ke sporákovce, nebo i v rozvaděči.
Tak chce číst , kdo píše bez vody, já tam vodu měl, byla napuštěná, po výměně. A jitě nepsal nike, že tam voda není. A pak měřidla byla, jsou i cejchovaná každý rok. Jinak problém jsem vyřešil jednoduchou věcí.
Takže teď se natáhnou nově kabelem dva pokoje, více ne, takže děj se vůle Boží. Protože tam je ještě to co bylo po předchůdci. Po tom předtím elčlověku..
No třeba jsou i borci, co natáhnou zásuvky sluchátkovou dvojlinkou a jistí to 20A, také jsem toto viděl u jednich lidí a pak se diví, že jim to smrdí v baráku při el. kamínkách 2KW. Ha, izolace nikde, spálené i víčka od rozvodnicových krabiček.
Nebo rekonstrukce baráku kousek trubky na vodu a kousek kabelu. A pak to prodávali v realitách jako po kompletní rekonstrukci.
A ten předchůdce narval všude 16A jističe i na světla, které jsou někde přepálené. Asi slabší jištění nezná, nebo dostal slevu na nákup stejných hodnot. Nevím. Dráty má také nějaké slabé. Snad ani 1,5mm některé nejsou a jak revize na to mohla tehdy být? Jo a ty modré, co měl na Fázi, tak dal v hliníku , kde to dnes sehnal? Asi také měl jen ty modré, když na obou stranách měl ty modré. Tak ještě, s čím se člověk setká a stále se může něco učit.
Díky.