Něco jiného, než papoušek "na tři"

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
masar

Něco jiného, než papoušek "na tři"

#1 Příspěvek od masar »

Nejprve jsem podezíral nějakého "ptáka od sousedů", ale je to něco jiného. Ozývá se to sporadicky přes den, zdroj vychází z blízkosti krovu, ale nic není vidět.
Že by nějaká "cikáda"?:taunte:
Přílohy
hlas1.zip
(260.85 KiB) Staženo 177 x
Osmdesat

#2 Příspěvek od Osmdesat »

Tohle už jsem taky slyšel. Ale co to bylo nevím také. Ani už si nepamatuju, kde to bylo, jen to, že mě to nad ránem vzbudilo a pěkně mě to štvalo :x
bu2520

#3 Příspěvek od bu2520 »

nemůže to být netopíří kolonie? ségra je měla pod střešní atikou pískali a pod atikou bylo drobení jako od tesaříka
masar

#4 Příspěvek od masar »

Což o to, netopýr mě taky napadl, ale nemyslel jsem si, že se ozývá tímto hlasem. Do míst, odkud se to ozývá, lze z druhé strany dohlédnout pomocí baterky ze 3m vzdálenosti, ale v té šedi pavučin a prachu jsem nic "podezřelého" nezahlédl. Když do míst poklepu (smetákem) je na nějakou dobu klid. Dnes se to ozývá už od 8.00, kadence cca 2x za 1÷10minut. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“