Vyčíst by měly jít bez omezení identifikátory obvodu, který tomu programátoru řeknou s jakým obvodem komunikuje - a pak ještě nějaká hlavička, ve který bejvá název softu a případně výrobce/původce. V podstatě obdoba válečnýho práva, kdy zajatec je povinnej udat pouze svoje jméno, státní příslušnost a služební číslo. A i u tý státní příslušnosti to nemusí bejt pravda, protože v zájmu bezpečnosti svý a svejch blízkejch mezinárodní válečný právo povoluje hlásit se k příslušnosti k jinýmu než rodnýmu státu - viz třeba příběh pilota stíhače Sq.Ldr./plk Jiřího Maňáka, kterej po sestřelení nad západní Evropou v roce 1943 vydržel tvrdit, že je britskej občan Georg Manak a skopčáci mu nebyli schopný dokázat že je Čech - takže místo popravy za velezradu Velkoněmecký říše - to kdyby mu dokázali občanství Československa/Protentokrátu - ho čekal "jen" Stammlager Luftwaffe = zajateckej tábor pro zajatý Spojence, balíčky od Červenýho Kříže, pošta, zacházení jako s Britem atd ... Prostě pokud nedokážeš proniknout kódem, kterým zamknul autor programovací sekvenci toho hradlovýho pole, jseš v loji až po uši ...bu2520 píše:několikrát jsem to zkoušel , téměř vždy mi nakonec programátory nějaký obsah vyčetly, ale po napálení do nového galu to nebyla funkční kopie.
Poptávám kopírování PAL A GAL
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
http://rayer.g6.cz/elektro/fg503.htm
tak ne vzdy je vse zamcene. Programator mam, muzu to zkusit, pokud mi ty cipy nejak rozumne dodas.
Jinak ta ochrana proti vycteni neni nijak neprustrelna, na starsi cipy existuje rada zranitelnosti, ktere jdou vyuzit i k neinvazivnimu vycteni pameti. A kdyz to nejde, tak se proste odlepta pouzdro cipu a napichaj se tam mikrosondy. Ale to uz jsou radove tisice dolaru, tak je otazka, jesi se to pro danou aplikaci vyplati reverzovat nebo napsat znova