Drony utahování šroubů potisící .... užijte si naposled
Moderátor: Moderátoři
- kevin_mitnick
weed_smoker píše:Stejně se na to každej vykašle a objedná si drona po dílech.Další pamflet k ničemu.
Terorista udela co chce i kdyz budou drony zakazany celosvetove ale vymasteny blbec s IQ bublajiciho bahna co by s koupenym dronem mohl nadelat skodu to z dilu ani neposklada a neozivi. Delal jsem si vlastni hexu a vim co obnasi to ozivit a rozletat...
Zmije píše:Jak na tom budou modeláři s letadélky na dálkové ovládání
Nejspíš se s dronovýma 🤐 svezou na cestě do (_._), škoda.
jinak drony jako fízlovací prostředek na 100% zůstanou, jen budou zakázány pro plebs, šmírování je výsada státu a jeho orgánů.
Sejmout cizí dron na svém pozemku je samozřejmě uplatnění práva na soukromí dle ústavy čili nutná obrana proti TČ porušování domovní svobody v § 178 Trestního zákoníku.
Kdo se v mládí naučil dobře střílet prakem, tak má o možnost víc. A ani nemusí vymatlanec-majitel (nebo orgán) vědět, odkud to přišlo. Když jsme jako kluci dokázali trefit na střeše stodoly tak na 20 m vrabce, tak trefit dron nebude těžší. Navíc, když první rána netrefí, ani o tom nemusí nikdo vědět a může se potichu nabít další.
Nejlepší střelivo jsou kuličky z ložisek a následují matky M10 nebo M8. Jako extra-těžký kalibr (na vrány) jsme jako kluci kradli v kovárně štulny do koňských podkov - ale to už je dnes vzácnost. Pro humanisty / slabší povahy asi budou přijatelnější hliněné kuličky na hraní, na malý dron by mohly stačit.
U nás jeden zmetek taky lítal, ale dost vysoko, tam jsem (asi) nedostřelil. A krátce po prvním pokusu zmizel...
Jinak nápad s využitím magnetronu z mikrovlnky je zajímavý ... ale nasměrovat výkon do úzkýho paprsku a na relativně malou vzdálenost asi úplně jednoduché nebude. Ovšem z hlediska čistoty práce je to na jedničku s hvězdičkou! Pokud by ovšem ten špion neměl pro případ zahlcení přijímače naprogramováno vrácení na místo startu.
bu2520 píše:asi tam může být zajímavá otázka jak vysoko mohu uplatnit právo vlastnické
https://www.odpovedi.cz/otazky/kdyz-vla ... tratosfery
Z toho plyne, že skutečně šmíroval moji zahradu a viděl mě. Vyrazil jsem pěšky do směru kam odletěl a našel nějakýho patnáctiletýho parchanta, co mi tvrdil že natáčí pro místní fotbalovej klub vedle na stadionu kluky hrající fotbal. No myslím, že kdybych zavolal policajty tak to bude mít drahý, na pořizování záběrů pro jiné osoby či organizace dnes musí být licence.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!