Sháním manuál SABA MT 750
Moderátor: Moderátoři
Sháním manuál SABA MT 750
urputně sháním alespoň uživatelský, ale ještě lépe servisní manuál k AM/FM stereotuneru SABA MT750.
V nejhorším bych alespoň potřeboval základní technické informace jako citlivost, šířka pásma mf 10,7, odstupy atd. Nebo osazení polovodiči - prostě cokoliv.
Zkoušel jsem ElektroTanya a dokonce jsem byl ochotný se i zaregistrovat do radiomuseum.org, ale nikde o něm není zmínka.
Našel jsem jen přehled výrobků firmy SABA, kde bez jakékoliv další informace uvádějí, že tuner byl vyráběný v r. 1983.
Pokud byste někdo dovedl poradit, dejte, prosím, vědět.
Díky předem a děkuji pohodu,
Fanda
Já jsem tu MT 750 objevil v sbazaru a chtěl jsem ji koupit s tím, že potřebuji slušný vstupní díl a mezifrekvenci pro jiný můj bastlík. A tak jsem nechtěl kupovat zajíce v pytli.
Nakonec jsem to po dvou dnech brouzdání na internetu vzdal a dnes odpoledne risknul a tu SABu jsem koupil za 650Kč i s poštovným, takže k porovnání brzy dojde......
Ale jestli je ta MT 750 osazená stejně jako MT 150, tak budu dost spokojený, takže moc díky, ať to dopadne jakkoliv.
Zdar a sílu přeji,
Fanda
Ta podoba je nápadná. Snad budou mít k sobě téměř stejně blízko, jako MT-180 s MT-780, které mají společný SM.
Tak mi ta MT 750 přišla - rozebral jsem ji a je to skutečně to samé jako MT 150, takže jsem velmi spokojený!
Cvičně jsem ji zapojil, hraje pěkně, vše ok, jen předvolby trošku chrastí, ale o ty mi nejde.
Ještě jednou díky za tip a přeji pohodu,
Fanda