LED úspoka KANLUX 12W
Moderátor: Moderátoři
LED úspoka KANLUX 12W
Ze zájmu se se pak do ní podíval, jestli nepůjde spravit...
- Artaban001
Na té 10W Teslux mám fixem poznačeno "78mA".
Fyzicky stejně velká, ale o dost těžší 6W E27 od Skylighting opravdu v přímém porovnání svítí o hodně víc, stejnou barevnou teplotou a poznámka na Skylightingu je "42mA"..
V těch LED žárovkách od Skylighting je vidět pod šesti žábrami nad závitem hliníkový plech. Teslux ani Emos žádný žábry nemají.
Podle mě jsou produkty Emos, Teslux i ten Kanlux jeden a tentýž brand, pocházející z jedné fabriky, jenom jinak potištěný.
Možná, že brand bude i ten Skylighting, ale dobrej.
Už dávno se po celém baráku zaplatil mně i dcerce, z cca 35 kusů všech typů, vč. 4W GU10 za 2,5 roku ještě ani jeden kus nezhasl.
A čemu se u polské "firmy" Kanlux, která sama vůbec nic nevyrábí, vlastně divíme??
Je to ještě horší hnus, jako ten jejich, jenom o malý fous lepší, taky polskej "výrobce" Solight, co nic nevyrábí.
To ale platí obecně tady u nás v Čé Er. Pokud chce člověk např. kvalitní vrtáky, musí si je koupit v ešopu, protože v místním železářství mu nabídnou buď normální nounejmový šunt nebo "lepší" nounejmový šunt, který se nakonec ukáže horší než ten normální šunt (vlastní zkušenost).