Levná a rychlá USB fleška
Moderátor: Moderátoři
- josef_novak
To by mi bohatě stačilo na ukládání z pomalých HDD nebo NASu po síti, které mají podobnou rychlost čtení. Ovšem to co tady zveřejnil piCZus je velmi lákavé a za dobrou cenu. To je pro mě cenná informace, než kýbl nějakých kidů
Edit: Dík za obrázek piCZusi.
Ale vez ze takove flashky jsou, mam je doma, stejne jako osobni zkusenosti s temi nesmysly s SSD apod. Rychle flasky jsem resil dost dlouho. I kdyz ti USB radic v nejakem cinskem futralu za $5 tohle prepnuti umozni, co se asi stane s daty v cache SSD pri vypadku napajeni kdyz jeho radic nastaveni RMB bitu nepodporuje.
Ale jsou to vsechno kydy, tak se v tom placej sam. Ja ti uz zadne konkretni radice a flashky ktere tohle umi nebo neumi hledat nehodlam, kaslu na te. Nech si poradit piczoviny od "odborniku" a spolehej se na data ulozene pres adapter z alika.
- josef_novak
termit256 píše:Cos ....
Nepřispěl jsi tu absolutně ničím, ale máš tady nejvíc kidů. Takhle otravuješ v každém vlákně? To si mám ten futrál koupit na Amazonu, abych tě uspokojil? Tzv. spolehlivé flešky se vyrábí jinde, než v Číně? Proč mě strašíš výpadky proudu, když mám UPSku? Už se vzpamatuj a nech se léčit.
Psal jsem ti jake s rychlymi medii mam osobni zkusenosti protoze jsem zkousel kde co. Jestli jsou to kydy, tak se bez bodnout a prenasej si data treba na disketach.
Ze to kydy nejsou poznas az si ty cinske kramy koupis a budes tu resit proc a jak...
Kaslu na te.
piCZus píše:Už jsem od termita pasovaný na odborníka, jaká čest. Škoda, že nemám takové halucinace ze ztráty dat na něčem, co slouží jen k jejich přenášeníNavíc se žádný NVMe disk nehlásí jako vyměnitelný, ani ve futrálu, protože ten obsahuje pouze řadič "M.2 PCIe to USB", víš.
Kdyz se disk nehlasi jako vymenitelny tak u nej z logiky veci nemuzes nastavit profil pro rychle odebrani jak jsi tu pred chvili tvrdil ty odborniku. A i kdyby to win povolily, stejne to nebude fungovat. Pokud si prenasis filmecky je to asi fuk, ale az napriklad po par dnech prace zjistis ze delas s castecne vadnymi daty ktere sis prenesl, poleti ta saskarna s SSD z okna stejne jako u vsech co to zkouseli pred tebou.
Ale vy jste dva 16leti geniove kteri prisli na genialni zpusob jak udelat pomoci cinskeho bazmeku za $5 superrychlou flashku za par korun a vsichni ti profici z IT oboru kteri potrebuji pro praci rychle a drahe flashky jsou pitomci protoze je kupuji a nepodivaji na alika na ten cinsky zazrak
Nebo to nejsou pitomci a vedi proc tak cini a pitomci jsou naopak...
- josef_novak
Kdo chce kam, pomozme mu tam.
- Raptor1010
Stylový flash disk s vynikající přenosovou rychlostí díky rozhraní USB 3.1 Gen1.
ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE
Kapacita: 256 GB
Rozhraní: USB 3.1 Gen1 (USB 3.0)
Barva: bílá - černá
Rozměry: 60,7 x 21 x 10,4 mm
Hmotnost: 9 g